Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
SMartin-HU
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Ne is mond... a plusz garancia nélkül, már lassan semmit sem merek megvenni.
és ez nem vicc 
Viszont van egy túlélő monitorom, Dell 1708fp! és gyakorlatilag még egy nyomtató, hdd, táp, optikai meghajtó vagy monitorom sem döglött meg!
Lekopogom.Az ismerőseim nagy része is AMD-s gépeket használnak és soha gondjuk nem volt vele. Ezért is volt az nekem is.
-
pakriksz
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
detto. Nekem is nagyon sok amd proci és gpu-m volt, haveroknál is volt jópár. Van egy 12 éves athlon xp ami még mindig napi használatban van, ráadásul 10 éve tuningolva megy. A többi cucc pedig elavultság miatt nincs használatban, pedig még mindig működik mind. Videokártyán azért van sok hibalehetőség, mert a gpu mellett még van egy lap egy rakás alkatrésszel, na az a rakás alkatrész az el tud szállni, és ott nem lehet csak úgy a gpu-t kihúzni és berakni egy másik lapba

Mondjuk ezek nagy része asztali gép, a laptopok meg mind gányolt foshulladékok... Olyat még nem láttam hogy laptopban normális hűtés volt.Errefelé is, vinyó hal meg a legtöbbször, aztán alaplap, videokártya alaplap, és monitor, és táp, pendrive. Mást még nem láttam tönkremenni. Pedig a haver régi amd-s laptopjában annyira koszos a hűtés, hogy már terhelés nélkül is üvölt benne a ventillátor, és még is megy így évek óta(nem meri szétszedni és megtisztítani...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- További aktív témák...
- OLED GAMING TOP MSI 321UPX QD-OLED 32 4K 240Hz
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és ez nem vicc 
Lekopogom.