- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
mobiltelefonra meg tabletre talán jó lesz, bár az android ellen még mindig nem értem h miben hisznek de h PC-re???
én végigültem a Microsoft hazai képviseletének Win8 előadását és ilyen szinten még senki nem próbálta meg a számba rágni h nekem ez de k****ra kelleni fog és de fogom én ezt szeretni! tudják ők is h ez PC fronton nem fogja magát eladni, majd ráakasztják a notikra meg akciózzák orrba-szájba h fogyjon...
Rolly: jöhet privátba
-
Keksz03
senior tag
nagyon a memória oldalról nézed a dolgokat holott a Vista több sebből vérzett...
én is használtam Vistát kevés és sok rammal, ugyanezt Win7-el is! számomra a Win7 egy sokkal stabilabb és jobban használható oprendszer, ráadásul gyorsabb is!
az biztos h a kis Only English Win7 HP 64bit rendszeremet semmiért nem cserélném el!
isten ments h egyszer még az életben magyar nyelvű oprendszer fusson a gépemen!
-
Keksz03
senior tag
ha csak annyi lett volna a baja...a lényeg akkor is az h a Vista kontra Win7 sokkal nagyobb változás volt számomra és az pozitív irányba történt ellenben a Win7 kontra Win8, arról nem is beszélve h a feladatkezelőn kívül csak hülyeségekkel van telepakolva szvsz...
tabletre, mobiltelefonra (már aki hülye és nem androidot vesz), esetleg fogyatékosoknak nagyszerű de nem PC-re átlag vagy hardcore usernek! -
Keksz03
senior tag
a brutálisan nagy baklövésük (Vista) után felüdülés volt már a Win7 RC-t is nyomogatni amíg a Win8 egy haszontalan butatelefonos csempefícsörön túl nem sok pluszt nyújt számomra és még nagyon sokak számára úgyh meg lettem volna lepve ha jobbak a statisztikai adatok...
igazából értem én h felhő így felhő úgy, de jó lesz ez valakinek, meg h majd érintőképernyőn de baromi jó lesz nekem a csempefícsör csak éppenséggel ha ilyet akarok akkor előveszem az SGS3-at és androidot pötyögök...a gépem meg nem mobiltelefon...nembaj a májkroszoft majd megint meggyőz egy csomó agyalágyultat h de jó ez nekik és fogyni fog szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest