- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Core2duo6600 #88 üzenetére
Elvileg most még van a legutolsó előzetesben registry szinten ehhez hozzányúlni, de nem biztos, hogy a bolti, végleges kiadásban is lesz rá lehetőség.
-
Dilikutya
félisten
A notebook más, mivel méretéből adódóan már alkalmas mindenre, amire az asztali gépek.
Sok dolgot kellene még a tableten változtatni, hogy alkalmas legyen, de a jelenlegi mérettel és hardverszinttel nem tartok túl közelinek ezt. Egy okostelefon többet ér szerintem, kb.ugyanazt tudja, csak lehet telefonálni, és a mérete is kisebb. Böngészni is lehet rajta - tableten próbáltam, azon is szar volt már, szóval oly mindegy. -
Dilikutya
félisten
válasz
Plasticbomb #73 üzenetére
Nincs ugyanolyan jó, nem fogod nekem megmagyarázni, hogy mennyivel jobb lenne nekem 10 colon élni. S2 alatt az Asus barebone gépére gondolsz, vagy a Galaxy-ra? Utóbbi játékra NEM alternatíva.
modeart: Én nem hiszem, hogy egyhamar ezek feledésbe merülnek, pláne azeljövendő konzolgeneráció idején, amikor a játékok mérete is megugrik, a HD filmeket meg most sem kicsiben árulják. Azért ezeket tárolni, illetve digitálisan megvenni nem kevés tárhely és sávszélesség. Ez még nagyon sokára fog megvalósulni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
#16820480 #70 üzenetére
Nem akarok tabletre külső optikai meghajtót. És igen, kell. A cégnél is, meg otthon is. Az erősítő és a házimozi is PC-ről megy, sok audio CD-m van, meg DVD-m. És játszok is néha, ahhoz meg picsa a tablet teljesítménye.
Lehet, hogy egy menő ez a sok szar, tetszik a pénzes üzletembereknek és egyetemistáknak, néha talán még jó is valamire, de hidd el, hogy sokaknak nem ér semmit a kisméretű érintős kijelző, meg az a hardver, ami benne van. Ez nem alternatíva, csak kisegítő lehetőség.
El nem tudom képzelni, én pl. mi a tökömet kezdenék vele. -
Dilikutya
félisten
Őszintén: mi volt a baja a Vistának a memóriaigényén kívül? Bár 2007 elején már a 2Gb RAM sem volt elérhetetlen, nekem már 2005-ben 1Gb volt, pedig nem vetett fel a pénz.
D1Rect #23: Miért nem tiptop 4Gb alatt? Irodai és átlagos felhasználásnál, netezésnél, multimédiánál teljesen jól megy kevesebbel is. Más kérdés, hogy a mostani memóriaárak miatt nyugodtan lehet pakolni bele.
modeart #59: hogyne lenne a desktopnak jelentősége. Irodai munkaállomásnak (amiből a elég sokat adnak el) alkalmatlan a tablet, a professzionális grafikai és multimédiás felhasználásról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest