- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Dilikutya #71 üzenetére
Én a tabletben leginkább azt szeretem, hogy mindig magaddal vihetem a hátizsákomban. A notebook ehhez nehéz, különösen, hogy a töltő nélkül nem igazán használható, még egy fél napig sem igazán. Persze ha tudom, hogy szükségem lesz a notebookra, akkor viszem magammal, de sokszor van úgy, hogy nem készülök előre. Desktopot ezen cuccaim mellett már szinte csak néhány PC-s játék futtatására használok leginkább.
-
fordfairlane
veterán
Viszont itt most inkább arról van szó, hogy a Microsoft szerint a desktop piac már kicsi...
A desktop piacon elérték azt a maximumot, amit vállalat elérhet. Eddig fejőstehénként viselkedett a szegmens, de az utóbbi 5-7 évben a felhasználók egyre ritkábban cserélnek gépet (és rendszert), a figyelem a mobileszközök irányába tolódik el egyre inkább.
Innovátorként nem fog megjelenni olyan piacon, amelyik sok tekintetben "disruptive technology"-ként működik, és nyereséget szipkáz el a desktop piactól, de lemaradni nem akar róla.
-
-
fordfairlane
veterán
Mert AKKORA különbség van a kettő között.
A felhasználó szempontjából baromira nagy különbség van egy félkész, meg egy kész autó között, mégha ugyanolyan hiperszuper a motorja meg a sebváltója mindkettőnek. Igen, a műtét jól sikerült, csak a beteg (A bivalyerős asztali gépek 4GHz feletti egymagos Prescottal) közben meghalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest