Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floratm
senior tag
Jo lesz 1 év mulva. Addigra megfeleződik az ára...
-
Aryon87
félisten
Csak jelenjen meg nálunk is és ne legyen rövid életű mint a 11es széria..
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Sajna már a Mi10 széria is rövid életű volt, akárcsak a Mi11 széria (itt most nem a butított T jelű modellekről beszélek, hanem az eredeti Mi10 és Mi11 modellekről).
Ráadásul a Mi10 sorozattal azt az öntökökönlövést is elkövette a Xiaomi, hogy Európába az egykártyás modelleket hozta, aki pedig ennyi pénzt ad egy telefonért, az nem akar szoftvert és SIM kártya foglalatot hekkelni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Aryon87
félisten
válasz
Donki Hóte #5 üzenetére
Akkor ez nem túl jó előjel..
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Thor71
tag
Most, érdekes hogy meg se említi a MA... [kép]
-
-
Az X szerintem teljesen rendben van ennyiért, én tuti nem fizetem ki azt a 200 eurónyi különbséget a 12-ért. Nem hiányzik a szívás a Gen1-el a kisebb készülékházban.
Csak jöjjön minél hamarabb a széria.
-
Aryon87
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Toninho13
aktív tag
Ha így folytatják, akkor lassan földbeállnak. A 12X egy kisebb kijelzős Poco F3 minimal upgraddel dupla áron. A közelségérzékelő hiánya számomra amúgy is eredendő bűn. A pocot is ennek az infónak a hiányában vettem...
-
neoforce
aktív tag
-
Lajmund
senior tag
Egész jól elvagyok a mi 9t prommal lassan 3 éve. Már nézegettem csak a vérfrissités miatt hogy mire cseréljem de 450ért köszi inkább egy iPhone 13 pro max. Még kb egy évig megtartom de nem xiaomi lesz a következő. Nagyon elszálltak az áraik. Szerintem valamelyik következő csúcs iphone lesz ha már lud legyen kövér ne xiaomi :D kapják be a horror áraikat. Annyira nem jók. Pont az ár érték miatt voltak ennyire verhetetlenek!!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A decemberben Kínában bemutatott készülékcsalád európai startjának dátuma sincs még meg, az árakról azonban már megy terefere.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Háztartási gépek
- Kormányos topik
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok