- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Ma voltam bent a miskolci T-pontban. A telefonos ÜFSZ javasolta, hogy ott rendeljek elő 4S-t, mivel az én előfizetésemhez on-line nem lehetséges.
Most lehet kapaszkodni: Nem is tudtak róla, hogy 28-tól forgalmazzák. Semmilyen hivatalos lista nem volt. Szépen fogtak egy üres füzetet és beírtak első helyre, a készlet beérkezésekor pedig felhívnak. Kissé mókás állapotok. -
Xero
nagyúr
válasz
Davidoff91 #45 üzenetére
Viszont 70e-t simán megér ikon400-al a 16-os.
ikon200-ban valóban marhaság.
-
Xero
nagyúr
Én anno úgy emlékszem, hogy 29e-ért vettem a 3G-t ikon400-al, de ez most mindegy.
A 4S ára 69e Ft szintén ikon400-al. Akinek ez sok, annak még mindig ott van a 12 hónapos 0THM-es megoldás.Én teljesen meg vagyok elégedve az árakkal, erre számítottam.
Az egyetlen problémám az, hogy webshopban nem tudom előrendelni, mivel az üfsz szerint, csak 2-es kategóriás előfizetéssel vagy az alatt lehet ezt a műveletet megoldani, míg én az ikon400-al 4-es kategóriába tartozom.
Egyrészt azt sem tudtam, hogy vannak ilyen kategóriák, másrészről hajamra kenhetem a partner kártyás marhaságot, ha be kell dzsesszelnem a T-Pont-ba és ott kimosolyogni, hogy lefoglalják nekem.Ettől függetlenül mindjárt kocsiba vágom magamat és szépen benyújtom az igényemet egy 16-osra. Út közben még el kell döntenem, hogy fehér vagy fekete, de ez már tényleg apróság.
A dühítő csak az, hogy már olyan szépen elképzeltem, hogy hozza a futár és egy percet sem kell náluk eltöltenem.
(#36) Cekapet: Feltételezem, hogy a gsm boltban vásárolt készülékedet is telefonálásra használod. Ez feltételez valamilyen előfizetést, amire a legtöbb esetben, ha vállalsz némi hűség időt mérséklik a listaárat.
Sosem értettem, hogy az olyan ember, akinek van lejárt hűséggel előfizetése, miért vásárol GSM boltban független készüléket!?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest