- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
attila8812 #101 üzenetére
Ha ennyire remegsz egy iPhoneért akkor a 4-est 10000 HUF kezdőrészlettel már meg lehet venni. Ha meg új előfizető vagy akkor "foglalót" fognak kérni.
Szerintem erre gondolt. -
llaszlo
veterán
válasz
#39669504 #86 üzenetére
Inkább te ne nevettesd ki magad. Most saját magad cáfolod meg?
"itt nincsenek ilyen problémák,Itunes,Appstore hiba nélküli." Egyáltalán nem hiba nélküli. Én is szívtam már vele.
Az, hogy jobban működik, mint a market az nem jelenti azt, hogy hiba nélküli. És az apple-nél is vannak olyan banális HW meg SW hibák is, hogy az hihetetlen. Max hamarabb javítják, mint az androidos gyártók.Ja és, hogy konkrétum is legyen csak neked. Nem egy olyan bejegyzést láttam, hogy frissítették a rendszert és az utána lagolt, csökkent az akkuidő stb. Ilyenkor hol van az optimalizáltság?? Az apple is tud hibázni nem is kicsiket még ha kevesebbszer is.
És ki tudja még, hogy az i4S-nél mik jönnek majd elő.
-
llaszlo
veterán
válasz
#39669504 #82 üzenetére
Ezt most komolyan gondoltad?? ÚÚÚúúúú tényleg. Nem is tudom, hogy mennyit szívtam a Lionnal meg mennyien szívtak már az iOS5-el a frissítésnél.
Az optimalizáltság tényleg jobb, de hogy nincsenek SW hibák az nevetséges. Sőt még HW hibák is vannak.Legalább ne írnál le olyant ami nyilvánvalóan hülyeség.
-
llaszlo
veterán
válasz
manchester85 #50 üzenetére
A vodánál mindig is a telefonok nagy része jóval drágább volt. Ezen egyáltalán nem csodálkozom. Ez pl az egyik ok amiért nem vodás vagyok.
Szerintem viszonylag korrekt árak a T-sek. Nekem egy i4 110e ha veszek egyet. Az nekem bőven elég lenne.
A független árak sem szálltak el az USA árakhoz képest csak a magyar pénztárcákhoz képest sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt vízhűtés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Windows 10
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest