- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Én anno úgy emlékszem, hogy 29e-ért vettem a 3G-t ikon400-al, de ez most mindegy.
A 4S ára 69e Ft szintén ikon400-al. Akinek ez sok, annak még mindig ott van a 12 hónapos 0THM-es megoldás.Én teljesen meg vagyok elégedve az árakkal, erre számítottam.
Az egyetlen problémám az, hogy webshopban nem tudom előrendelni, mivel az üfsz szerint, csak 2-es kategóriás előfizetéssel vagy az alatt lehet ezt a műveletet megoldani, míg én az ikon400-al 4-es kategóriába tartozom.
Egyrészt azt sem tudtam, hogy vannak ilyen kategóriák, másrészről hajamra kenhetem a partner kártyás marhaságot, ha be kell dzsesszelnem a T-Pont-ba és ott kimosolyogni, hogy lefoglalják nekem.Ettől függetlenül mindjárt kocsiba vágom magamat és szépen benyújtom az igényemet egy 16-osra. Út közben még el kell döntenem, hogy fehér vagy fekete, de ez már tényleg apróság.
A dühítő csak az, hogy már olyan szépen elképzeltem, hogy hozza a futár és egy percet sem kell náluk eltöltenem.
(#36) Cekapet: Feltételezem, hogy a gsm boltban vásárolt készülékedet is telefonálásra használod. Ez feltételez valamilyen előfizetést, amire a legtöbb esetben, ha vállalsz némi hűség időt mérséklik a listaárat.
Sosem értettem, hogy az olyan ember, akinek van lejárt hűséggel előfizetése, miért vásárol GSM boltban független készüléket!?
-
opeter87
senior tag
Tudást tekintve teljesen egyetértek
whitezo88 igen kezdőrészlet könnyítés, de az más telfonhoz is elérhető.
Az ikon400-at és havidíját (10 300 Ft) kevesen használják ki / tudják kifizetni, sztem ezért reálisabb az ikon200-at, media mania S és XS díjcsomagokat nézni.Cekapet
hivatalos árakat nézzünk, ne sufni GSM boltokat, ahol ha egy telefonon szoftvert frissítesz eltűnik a magyar nyelv -> mert irreális eredményt kapunk. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest