Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

  • Fred23

    veterán

    Ezért írtam, hogy "az intenzívebb alkalmazásoknál". Ott ki kell tartani a magas órajelet (illetve ha ingadozhat is kicsit, azért a csúcs közelében kell maradnia), és a szörnyű fogyasztást. Mondjuk igaz, hogy tényleg jót tesz például a 60 fps támogatása a mobilos 3D játéknak, viszont ez már nagyon a cutting edge szint, és ha jól emlékszem, PUBG Mobile esetén például a max settings 60 fps-hez kell a SD845 minimum. Vagyis nehéz takarékoskodni, mert szükséges lett éppen a csúcsteljesítmény a legjobb játékélményhez.

    Mégis jobban örülnék, ha a SD865 is csak annyit tudna gémerkedésben, mint az elődje, csak energiatakarékosabban! Nagyon könnyű megcsúszni üzemidővel, amíg az a helyzet, hogy nem gond a netes böngészés 16-18 órán keresztül sem, de 3 óra játékkal is lemerülhetsz. Ezt az aránytalanságot kéne mérsékelni. Ja, és hogy ne csak játék legyen említve, ilyen a 4k@60-as videózás is. Szóval ha ezt az új rendszerchipet én állíthatnám be, tuti mérsékelném a maximális órajeleit, hogy az intenzív alkalmazások se 3 óra alatt merítsék le a júzer mobilját, hanem mondjuk nyerjen még egy órát.

    Marketingileg persze nem biztos, hogy jó ötlet, bár nekem el lehetne adni az új terméket azzal, hogy "ezzel most 25%-kal több ideig videózhatsz csúcsminőségben".

Hozzászólok Aktív témák