- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
buvartacsko #44 üzenetére
Jó, OK, a Chrome-tól tekintsünk el, nem az miatt lett elege belőle.
Safari-t is szokta használni, csak épp amikor ki akartunk keresni valamit, azt nyitotta meg.
És még ha szerinted hülyeség Chrome-ot használni szifonon, az még nem ok arra, hogy szarul működjön. -
Tomi_Ohl
veterán
Neki Chrome van a gépén is (nem, nem Mac), így Chrome-ot is használ iPhonon.
Amúgy a 4-nek az iOS 7 frissítésére nem panaszkodott, de ez az iOS 8 a 4S-en nagyon kiütötte nála a biztosítékot. Ma már nem venne almás telefont, az egyetlen dolog ami tetszik neki bennük a Touch ID (ami, valljuk be, sokkal jobban működik, mint pl a Samsung-féle megoldás). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
GeryFlash #26 üzenetére
Én nem kértem el a barátom iOS8-as iPhone 4S-ét, hanem ő maga számolt be a működéséről.
Lassú, sima netezéstől vagy Viberezéstől melegszik, alkalmazások kilépkednek, stb.
Két dolgotláttam élőben, de ha ez zavar, ne vedd figyelembe: Chrome hosszú másodpercekig nyílt meg, illetve kezdőképernyőn a keresés lehúzása akadt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest