Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
#20749568 #39 üzenetére
Konyvjelzok? Vannak Safariban is. Sot tudsz ikonkent a menubekirakni oldalakat, tehat ha meg akarod nyitni oket akkor nem
Kell safarit inditanod, hanem csak a menuben talalhato oldal ikonkahoz hozzaersz es automatikusan megnyitja a Safarin keresztul az oldalt.Nalam pl jo mert a megnyitott tab-okat tudom ugyanugy a bongeszest folytatni Mac-en es iPad-en is. Szoval meg egy minusz a Chrome ellen.
-
Touch-ko
őstag
válasz
buvartacsko #28 üzenetére
Igazad van. A 7.1-re gondoltam.. Amugy ezt mar 3 napja is elirtam.. Valamiert osszekeverem oket.. A 7.1 volt egy nagyobb frissites ami foleg percormance update volt iPhone4 es iPad2-re.
-
Touch-ko
őstag
2-3GB frissites?
A legutolso 8.1.3 150MB volt. Ez azert volt akkora mert az elozo verzio volt az iPhone-on.Am vegyunk egy masik peldat. Van egy 5S otthon amin iOS 7.2 fut. arra a 8.1.3 pedig 860mb (857MB pontosan.)
Milyen 2-3 GB-rol beszelsz?
A 8.1.3 pedig pont ezt a dolgot segiti kikuszobolni. Tehat allitasod mar nem helyt allo..
Az Android ketsegtelenul 10-300.000 ft-ig terjed.
A HTC epp dragabb am ennek nem latom semmi lenyeget ha a forum
Topicjat nezzuk. -
Touch-ko
őstag
Nalunk minden hasznalatban levo eszkozon iOS8 fut, kiveve egy 5S-t.. Az is csak azert mert lustak vagyunk update-elni
Azert a vegen az osszehasonlitas az Androiddal eleg kemenyen odab@sz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest