- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Hátsó kamerájától többet vártam márcsak a sony imx486-os senzor miatt is. de jó beállítással jó képet csinál. Mi A1 röl jöttem erre, és nem bántam meg, nagyon jó készülék. Kellemes használni. én 39-ért vettem a 4/64-est ugye, nagyon megérte. csalódást nem fog okozni, szerintem megveheted.
-
Bl.Gyo.
őstag
én 4/64-est vettem 39-ért, gearbest-röl. akcióban volt, lecsaptam rá. így mégjobben megéri. 1 ft-ot se kellet fizetni többet, és nagyon tetszik a telefon, tökéletes mindenben, miui-t meg amúgy is imádom.
egy dolog zavar, hogy a hátsó kamera üvege eléggé hajlamos a karcolódásra. új teló, egyedöl ez van a zsebemben nincs mellette semmi, és mégis már pár hajszál karc látszik rajta. tettem rá ideiglenesen átlátszó fóliát, addig se karcolódjon tovább amig nem veszek rendes védö fóliát. van pár neten, nem tudom melyik lenne a legjobb.
-
Bl.Gyo.
őstag
Nem megy a topic. Nem sok embernek van ilyen készüléke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Trollok komolyan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest