- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Igen, a gyartok meg rohognek a markukba, mert Ver Pistike nem azt fogja mondani, hogy az <insert random laptopmarka here> fos, hanem hogy mekkora szar ez az NV...
Ezert nem ertem nemhogy azt, hogy ezt hogy engedheti meg az NV, hanem azt, hogy ez konkretan toluk jon. Tuzzel-vassal irtani kene a dolgot, meg adni a kormosoket a gyartoknak, aki ilyet csinal, erre beallnak moge teljes mellszelesseggel. Wtf?! -
opr
nagyúr
Öööö, vagy nem... [link]
Lényeg a lényeg, £1000-től indul egy i7/r7+3060, ami kb 400khuf, £1300-nál (kb 530khuf) nyit egy i7/r7+3070. Drága, persze, hogy drága, a laptop drága vicc, de azért közel sem alienware árszint.
Kérdés persze, hogy melyik 3060 meg 3070 van melyik gépben, mert természetesen a specifikáció rész tele van minden létező marketinges szarral (pl [link] ), csak a lényeg nincs benne. De a többiben sem, nem csak ezekben az "olcsó" szarokban, hanem a drágább modelleknél sincs ott.Ebből káosz lesz, meg anyázás, meg csúnyán átvert felhasználók hada.
-
opr
nagyúr
válasz
Hopkins95 #20 üzenetére
Őszintén szólva én úgy látom, hogy az hagyján, hogy a vevőkkel meg az előadókkal elbánik az nv, de konkrétan önmagával is, amikor majd az elvileg 3070-3080-as vga-val szerelt laptop szenved olyan beállításokon, amit amúgy simán bírnia kéne. Ennél csak az lesz rosszabb, mikor kiderül, hogy a szomszéd (tájékozottabb) kölök amúgy olcsóbb, elvileg gyengébb vga-val felszerelt gépe meg erősebb.
Nagyon rövid távon persze kaszál a dolgon az nv valamennyit, de szerintem ez csúnyán vissza fog ütni rájuk. -
opr
nagyúr
Katasztrofa. Oszinten nem ertem, hogy ez kinek jo, ki es miert talalta ki, mert lehet, hogy rovidtavon nyer vele valaki, de mar kozeptavon is ugy tunik, hogy ebbol inkabb siman kaosz lesz, mint barmi mas, ami pedig mindig karos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest