Hirdetés
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Yettel topik
Hirdetés
-
Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
ma Apple A18-ra épül, az Apple Intelligence-re tervezték.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
És a Xiaominak még több lenne ez a szám, ha a teljes palettát lehetne kapni akár a szolgáltatóknál, jelen esetben gondolok itt főleg a 12X-re, amit egyik se vett fel. Viszonylag jó áron van (oké, mihez képest), hűséggel egész kedvező lehetne, és tudásilag sem elhanyagolható. Lenne szép eladási mutatója a modellnek.
Mi11 szériát is elcseszték, elég rövid pályafutása volt, főleg az Ultrának. Igaz baromi drága volt, de mostanra már egész jó áron hozzá lehetne jutni.. De nem, a szolgáltatóknak a Samsungot és Almát kell nyomatni..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
őstag
A Xiaomi olyan szempontból kedvezőbb helyzetben van, hogy szolgáltatóknál kevés modellje van, ergo még van bővülési területük. Samsung már mindenhol ott van, az már nem tud tovább bővülni. Nem is növekszik látványosan az eladásuk.
Xiaomi szerintem idén már nem csinál látványos növekedést, az árazásuk megfogja őket (is). Látható, hogy csak az olcsóbb márkák tudnak nagyot nőni.[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Az is segítene rajtuk, ha megoldanák a közelségérzékelő problémát.
Több ismerős is szív amiatt, és fórumokban is olvasni, hogy nem kapcsol le telefonálás közben a képernyő. Ezt nem tudnám elviselni, így biztos nekem se lesz Xiaomi telefonom.[ Szerkesztve ]
-
thomas92
aktív tag
A teljes palettát. Annyi telefont amennyit kiad a Xiaomi, sehol nem akarnak felvenni a kínálatba, mert teljesen értelmetlen.
Arról nem beszélve, hogy minden készüléket rövid ideig futtatnak.
Gondolom a szolgáltatóknak is akadhatnak fenntartásai a márkával, a MA magazinban is rendre szóba kerül, hogy milyen problémás a Xiaomi ellátás szempontból.
Egyébként annyira már nem kedvező a telefonjaik ára. Ahhoz képest a szoftveres támogatás elég halovány és kiszámíthatatlan.
A közelségérzékelővel még mindig nem bírkóztak meg. Ígéretesen indult a Xiaomi, de szerintem nem igazán sikerült a kínai gyártói szerepből kilépnie. -
Aryon87
félisten
Teljes paletta alatt most a 11 es 12 szeriat ertettem, mert a 12 es 12Pro van kinalatba, de a joval olcsobb 12X-t mar bsztak bevenni a kinalatba, es a jelek szerint nem is fogjak. Nekem pl arra lenne igenyem, vennem is ha kaphato lenne Telekomnal. A tobbi alacsonyabb kategoria nem erdekel.
Nekem pl sosem volt gondom a Xiaomival, volt parszor, teny, nem evekig, csak rovid ideig, de a DEV rom felrakasat kovetoen se nyekergett semmi.
Ugy tudom a kozelsegerzekelo gond mar a 12 szerianal nincs, mert ott mar valtoztattak valamit, ami a korabbi modelleknel problema volt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nagyúr
Egyre jobban érdekel a Realme , egyszer kipróbálom valamelyik készülékét.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kovjoe
aktív tag
Érdekes, én évek óta xiaomi telefonokat használok (Hongmi, Redmi 1s, Redmi 4 prime, Redmi 7, Redmi note 8T, Redmi note 9), de nekem ez a hívás közben nem sötétül el a kijelző probléma még sosem jött elő, de biztosan csak én születtem szerencsés égisz alatt . Nekem a frissítésekkel sincs különösebb bajom, a miui rendszer-t meg annyira megkedveltem, hogy nem szívesen szoknék át másikra, így még házon belül a Poco sem tud elcsábbítani . Mondjuk az tény, hogy a Realme telefonok design-ban nekem sokszor jobban tetszenek, mint a redmi-k.
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.5.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen