- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Beszéltük már egy másik topikban ugyanezt, illetve én csak mással.
Az a baj, hogy nem tetszik telefonon az on-screen gomb. Meg a One X kijelzője nálam a Best, attól a Nexus szerintem már messze le van maradva, kamera se nyűgözött le.
Az a baj, hogy 4.1.1 hatalmas előny, de más nincs neki. -
keIdor
titán
HTC HD2, Desire, valamint a Galaxy S is elbírná még a Jelly Bean-t is, csak rendesen meg kéne írni. Nexus S is elviszi, igaz AOSP, de akkor is.
És hallom van Nexus One-ra is már, igaz nem hivatalos, de ebből látni, hogy viszi a Desire is, illetve vinné.Mondjuk a HD2 kakukktojás.
-
keIdor
titán
Mondjuk nekem JB kéne mindenre a Project Butter miatt. One X-et is egyrészt a három pötty miatt adtam el, másrészt zavart, hogy egy menübelépéstől is laggolni tudott.
Ha ezek megszűnnének simán venném vissza... egyelőre várnom kell, de lehet SGS3 lesz belőle addig is.Tudom-tudom, van főzött rom is, csak egyrészt ugrik a gari, másrészt gyárilag akarom azt.
Amúgy jó lenne egy S4-es One S is 100k alatt, valaki esetleg?
-
keIdor
titán
Szanalmas kifogas ezzel a user experince-el jonniuk.
Sensation XL is ugyanez a hardver, meg is erdemli a HTC a tovabbi vesztesegeket, ha lesz. Persze a Samsung sem jobb, se az LG, Motorola, ok plane nem...Meg a sima Desire is elvinne egyebkent, ha rendesen megirnak a szoftvert.
Mondjuk mondtam, hogy ez lesz, fel eve csak kussol a HTC ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest