- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenceShearer
aktív tag
CPU/GPU/RAM elég hozzá, az tuti. Szerintem vagy nem volt meg valami driver-ük hozzá, vagy az akksi a gond (Sense 3.6-al fél napot bír pl.).
És előröl már nem kezdhettek neki 3.0-ás Sense-el.Most képzeljétek el, kiadják az ICS-t 3.6-os Sense-el, és fél napot megy. Üzletemberünk lefrissíti (ő nem itteni geek, aki napi szinten képben van a ROM-okkal), és fél napot megy neki. Na az anyázza akkor a HTC-t, és az lehet nagyobb presztízs veszteség, mint pár ezer lelkes fórumozó....
Egyébként sajnálom a DHD-eket, én DS-es vagyok, és még bizakodom.
-
BenceShearer
aktív tag
És mi van akkor ha az akku mérete miatt nem adja ki? A DS-ben és az IS-ben is 1450-as akku van (HD-ben 1230-as) és kisebb a kijelző is. Nem lehet, hogy nagyon kevés üzemidővel menne, és nem merte bevállalni a HTC?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest