- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
hehe az utolsó részre csak annyit mondanék: TIPIKUS
-
Wyll
őstag
Ez a véleményem, és ezt normális hangnemben, pro és kontra megjelenítve, sőt humorral vegyítve hoztam nyilvánosságra - pont a Mobilarénáért, nem ellene. Azt hiszem, pont erre való a fórum.
A személyeskedésedre - az üres vitát elkerülendő - direkt nem reagálnék.
szerk: Mi az, hogy van élet a macen túl is? Neked az jött le, hogy valami mac-fanatikus vagyok?
Világéletemben asztali pc-vel nyomtam és nyomom.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
"De az iMovie szerintem annyira hasznos a videóvágáshoz, mint a Nokia telefonokban levő built-in cucc"
Ez volt az első benyomás. Én Boggal ellentétben rászántam 20 percet a program megismerésére, aztán megtanítgattam neki a dolgokat. Ma már könyvet írhatnánk arról, hogy milyen szomorú volt az életünk a Sony Vegassal...
Ezek után lehet, hogy érdemes volna a nokiás bulit-in cuccokat is kicsit jobban szemügyre venni, hátha azok is jóval többet tudnak, mint elsőre hinné az ember!!
Kicsit komolyabbra fordítva:
Mivel ez macbook teszt, és amúgy is egy blog, bocsánatos bűn az ilyen botlás, sőt, gondolom ez kicsit célja is a blognak, de remélem a telefonokat - amik ugye a fő profil - nem ilyen felületesen tesztelitek![ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
passatgt
aktív tag
minidisplayport-vga átalakítót vettem ebayen, hongkongból jött és hibátlanul ment eddig mindennel(amivel próbáltam: 19-es lcd, projektor, crt), viszont dvi átalakítót nem sikerült még pluszba belerakni a vga-ba, tehát az úgy nem megy
-
heidrich
senior tag
Én Safarit használok mióta csak Macet használok nekem semmi bajom sincsen vele, nagyon nagyon gyors, nagyon szeretem a Top Sites-ot (bár régebben GUI hibákkal küszködött és elég sokszor emiatt strandlabdázott a Safari de sajnos még néha most is).
Én Magic Mouse-t használok amibe ugye van a momentum scroll menű dolog viszont pl. egy Chrome alatt ez nem olyan gördülékeny pedig böngészésnél nálam ez a legfontosabb ezért is vettem ilyen egeret.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem annyi a bajom vele, hogy rendszeresen strandlabdázik ill. meghal egy pár órányi használat után, de mondom, mivel nem a neki tervezett környezetben futtatom, ezért annyira nem zavar. Felraktam egy Click2Flash (vagy valami hasonló) nevű cuccot hozzá, így kicsit stabilabbnak tűnik.
Win alatt én is Chrome-ozok, most hogy megjött a végleges OSX-re is belőle lehet, hogy ott is lecserélem. FF-ot nem szeretem, a Win verzió nálam rendszeresen hasonló tüneteket produkált, mint a Safari OSX-en (felzabálta az összes elérhető memóriát, belassult, megdöglött).
Szerk.: Kövér off.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
<NewL>
addikt
Bocha full-full korrekt
There's an app for that
-
zsolidodd
senior tag
Az egy dolog, hogy átalakító kell, legyen, veszek itt PH-n olcsón, de csak az utolsó MB és MBP viszi a hangot Mini DisplayPort-ról, ha mondjuk HDMI átalakítóval kötöd a TV-re. Szerencse, hogy vártam egy kicsit a vásárlással, és már az új szériából vettem.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #4 üzenetére
Valahogy a Safari az nekem is mindig eg ypicit nem jött be. Pedig rám aztn senki nem mondhaja, hogy nem lennék nyitott. Kb. 3 havonta adok neki pár napot,de mindig csak az jön át, hogy valami nagyon hinyzik. De pl. most kipróbáltam az "új" Chrome-ot, és az teljesértékűen ki tudta nálam váltani a Foxot, el is tettem az öeg rókát a sarokba egy hete kb
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hajrá srácok! Ha minden jól megy, idén én is váltok (egyelőre egy EEEPc-re gyötörtem fel egy Leopardot, és kb. három hónapja ezt használom, de már ez is nagyon jó benyomást tett rám).
Nekem a nagy szívások eddig elmaradtak, a két legnagyobb szívfájdalmam nekem is a gombkiosztás (de már egészen jól tudok váltani a Mac/Win között, a használt oprendszer függvényében) ill. a Safarival akadnak bajaim, de ez akár az EEEPc szerény képességeinek is köszönhető.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Bog
HÁZIGAZDA
Én nem akartam külön posttal nyugtatni a kedélyeket, úgyis jön a többi írás, amiben felismerem az előnyöket is, csak győzze kivárni a nép
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hiba nem biztos, hogy mindig a Mac-ben van...
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest