- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Fotók a vizor nélküli Google Pixel 9a-ról
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Hánykor is lesz?
-
Just486
senior tag
That unconquered country we call the future.
-
Just486
senior tag
2010.Okt.01 - Nokia TouchnType (javítva)
Karma: Nem fogok külföldi oldalt használni, ez az első, hogy ilyen jellegű probléma lépett fel: Vélhetően a szerverük nem tudott megbírkózni az "&" karakterrel a filenévben. Néha még a flash-feltöltőjük szokott beállni, de mivel adnak FTP hozzáférést, ez sem akadályoz meg semmiben. Teljes mértékben elégedett vagyok az általuk nyújtott szolgáltatással.
-
BiP
nagyúr
Köszi. Ez lesz az első konnektor, amit meg fogok hallgatni, de ez az x3-02 T&T rohadtul tetszik. (külön köszi a feltöltést is )
[ Szerkesztve ]
-
Gabor113
tag
Sziasztok
Eddig csak olvasó voltam idd de tök jó hogy van ilyen műsor épp most töltöm le. Korábbi adások elérhetők esetleg?
Köszönöm
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
Just486
senior tag
Hogyne: Térerő archívum, avagy tölthetők a régebbi adások. Pár régebbi Konnektor adás letöltési linkjét pedig megtalálod az "elkészült a konnektor facebook oldala" című blogbejegyzés hozzászólásában. (ez utóbbiakat szintén én vetem fel)
[ Szerkesztve ]
-
Gabor113
tag
Remek, köszönöm!
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
=Mentor=
őstag
X3-02 teszt csak jövő héten?? Pedig már nagyon vártam...
-
addikt
Pheke hab testével otthon lábadozik
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Just486
senior tag
Mivel új fórumtéma nem nyílt külön a mai adásnak, így ide is beollózom a linket.. Konnektor - Márkafanatizmus
-
Just486
senior tag
-
parkr
őstag
a 22-it sikerült felvenned?
-
Just486
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest