- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Mi a lejárató abban hogy egy cég jelen esetben a Nokia egy adott csúcstermékét összehasonlítja a konkurencia tudásával egy bizonyos szempontból? Szerintem ez nem más mint a lehetséges vevő tájékoztatása arról hogy ha a reklámozott szempont döntő tényező akkor talán érdemesebb megfontolni a Nokia ajánlatát a konkurenciávan szemben. Nem szidják egyiket sem, csak bemutatják hogy azonos körülmények között egyik vagy másik technika hogy teljesít.
Nekem is van olyan ismerősöm aki ragaszkodik az iPhone banki alkalmazásához és csak azért nem vesz más cég telefonját mert a rendszer csak azt fogadja el amit használ. Bár fotózni sem fotóz túl sokat, neki pl. tök felesleges lenne egy ilyen 928, de nem ez az általános.
@#100: Képalkotási jellemzők alacsony megvilágítás és gyors mozgású téma esetén egy telefon méretű egységbe sűrítve.
-
Tomcat
őstag
A szánalom inkább ebből a hozzászólásból ered. A Nokia most ismét valami olyan újat mutatott be ami a többieknek nincs és nem is nagyon tudják hogyan is oldanák meg, illetve nem tekintik prioritásnak a hasonló technológiák bevezetését a termékeiknél.
Az egyik feljebb kommentelő kolléga szvsz helyesen foglalta össze az írígységre vonatkozó beszólások jellemzését. -
Tomcat
őstag
Ha idehaza is lehetne majd kapni akkor egészen biztosan én vennék belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- iPhone topik
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest