Új hozzászólás Aktív témák
-
arsenix
tag
Rajottem mi a trukk az egeszben
A parkban keszult nokia-s kephez nem az van irva, hogy"shot with lumia 920" hanem " shot with lumia 920 PROTOTYPE"
Tehat ha veszel egy 920-at, elmesz ugyanahhoz a fahoz de megsem sikerul ilyen szep kepet loni, akkor nem tudod beperelni oket mert ez nem a 920-szal keszult hanem a prototipussal - ami nem ugyanaz
Viccesnek szantam ezt a hozzaszolast de most hogy jobban belegondolok meg igaz is lehet
-
arsenix
tag
Amúgy amit a videóban látunk, azt meg lehetne oldani az S3-ra is, csak úgy kell programozni a kamerát, hogy 1. flash 2. fókusz 3. exponálás hosszabb záridővel 3. flash ki - exponálás folytat = és kész is a pureview fotó...
Nem lepődnék meg ha ezt a funkciót a samsungnál beleraknák a következő frissítésbe. Nyilván nem lesz éles a kép, hisz az optikai stabilizátor hiányzik, de hitelesebb összehasonlítás lenne, mint a fenti videó...
-
arsenix
tag
válasz
Overcome85 #8 üzenetére
"Álljunk már le ezzel a csalás dologgal.Úhh a Nokia a nagy gonosz sötét oldal aki el akarta csábítani a sok vásárlót..blabla"
Szerintem sokan azért jönnek ezzel - talán jogosan- , mert a Nokia nem önmagában a saját termékét dícsérte, hanem közben a versenytársakét nyíltan leszarozza, ráadásul manipulációval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest