- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Hmm... miért kellene nekik 3G?
Beül az Audi Q7-be és személyesen beszéli meg amit akar vagy beül a magán helikopter/repülőgépbe... 3G?
Egyébként ma intéztem életem első videóhívását de csak, hogy kipróbáljam ugyanis a hívott fél 1 méterre volt tőlem, műxik de, hogy nem fogom használni ez tuti...
-
_seth_
veterán
DG mobilt láttam a múlt héten egy kb középsulit kezdő csajnál hát a mobilra is költött alaposan és a kozmetikára is, szemöldöke mikroszkóppal felfedezhető talán de ki van húzva feketével, 8324métere szempilla meg akkora rúzs szájat csinált magána, hogy na... nem mellesleg a genetikailag erősebben pigmentáltak közé tartozott és ennek megfelelően arany fél kiló alatt nem is volt rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest