- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lexter00
őstag
válasz
monti0222w #13 üzenetére
Nem vitatom szentkúti tudását de Clavinetjunkie profibb
Ennyi pénzért már inkább Doss Soundbox XL-t vennék.
-
igori
tag
Ajánlom Clavinetjunkie csatornáját YouTubeon, rendkívül igényes tesztelő, kifejezetten Bluetooth hangszórókat hasonlít össze!!!
Ez, hogy a mobilarena azt mondja jól szól.... Hát... Hulladék inkább[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz
monti0222w #5 üzenetére
Bedugod a fejhallgatót antennának és Bt-n átjátssza a hangot a ketyerére, legalábbis nekem a JBL Clip 2-n megy így.
-
-
Sigma7
aktív tag
Fél éve ilyet akartam, elmentem meghallgattam a Markt-ban. Utána már nem akartam ilyet.
Sosem volt igényem sok mélyre, nem tuc-tuc zenéket hallgatok, de ez a szegény hangszóró szinte csak a közép és a magas sávot tudja leadni. Mint egy felturbózott Sokol rádió...
Sajnáltam, mert a design, a burkolat, az összeszerelés minősége hibátlan.
De persze meg kell hallgatni, ízlések és pofonok... -
Eff82
csendes tag
Mert a magyar oldalon nincs kiírva, hogy más a feszültség.
Battery Capacity
PK3
3.7V 5200mA
vs.
PK5
7.4V 2600mAhEz ugyebár elméletben ugyanakkora teljesítmény, csak lehet nagyobb feszültségen hatékonyabban ki tudják használni.
szerk: engem az jobban zavar, hogy nem voltak képesek egy akasztót vagy bármilyen rögzítésre szolgáló megoltást kialakítani rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Bossyy
tag
Szerintem is fontos lenne az OTG vagy legalább egy kártyaolvasó foglalat. Nekem a cikkben is említett Tronsmart Mega van (az itteni teszt hatására választottam, nyáron vettem, így nem tudom, hogy még a jobb vagy már a gyengébb szériából származhat, de szól, mint az ágyú), és azonnal beledobtam egy 8 GB os kártyát több napra elegendő zenével. Így amikor nem akarok vacakolni a telefonnal, akkor önmagában is egy komplett kis zenelejátszó. Így pl. használható háttér lejátszónak akkor is, ha a telefon ki van kapcsolva, vagy éppen 10-20 méternél távolabb van, esetleg éppen játék fut rajta.
Ez az LG azért jó kis cucc lehet, de amíg bírja a Tron addig nem váltok.[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
Rádió van benne? Asszonynak keresek rádiós bluetooth-os hangszórót.
-
Doki42
őstag
Jó cikk, jó ketyere..
Tetszik[ Szerkesztve ]
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Fred23
nagyúr
Tetszik, de hatalmas hiba, hogy nincs OTG-zenelejátszás!
-
Cyrus
tag
Tetszik a készülék, de valamit nem értek. A nagyobb testvére 4 Wattal többet tud, fele annyi benne az akksi, mégis több ideig képes meghajtani az eszközt 6 órával. Ez hogy lehet?
https://www.lg.com/hu/lgcompf4/compare/compare.lg?category=/hu/audio
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kimondottan barátságos árcímkével hoz igen korrekt nívót a Meridiannal közös fejlesztésű, vízálló hangszóró, aki ilyesmit keres, vessen rá, vagy méretesebb testvéreire egy pillantást.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rendszergazda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- EAFC 25
- Autós topik
- GTA V
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest