- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
válasz
takcslajos1 #982 üzenetére
Szia, szerintem főverzió váltásánál mindenképp teljes gyalulást válassz. Mentsél le természetesen előtte mindent.
-
Mr.Bo.
friss újonc
válasz
takcslajos1 #551 üzenetére
Az LG V40 Flagship mobil. Snapdragon 845 van benne, sok készüléket még mindig gyengébbel gyártanak. Kijelző felbontásban is csúcskategória, (3120 x 1440 pixel, P-oled panel). Nagyon gyors.
Ami deal breaker lehet: 2020 Q3 ban kapja meg az Android 10 zet. Utána nem kap többé frissítést. Illetve 3300 mAh az aksija, ami viszont jól optimalizált, tovább bírja a Iphoneoknál kakaóval. A trend már ennél azért nagyobb kapacitású. IP 68, az integrált audió egyedülálló, bármit lever. -
David3
őstag
válasz
takcslajos1 #582 üzenetére
Nem fog elindulni.
-
lacko6
senior tag
válasz
takcslajos1 #563 üzenetére
Ha times ramegy az eu rom.De akkor is times marad no update csak uppal.
-
válasz
takcslajos1 #553 üzenetére
A V széria kacagva hugyozza körbe az ilyen mindenkori wannabe "csúcstelefonokat". Egyszerűen nem azonos kategória. Hab a tortán, hogy az LG hype faktora nulla és ezért rémesen alacsony a használt, illetve egy éves áruk. SEHOL nem kapsz relatíve ütés és abszolúte vízálló QHD+ (!!) kijelzőt, MQA dacot dedikált fejeserősítővel, igen korrekt (oké, nem csúcs) kamerával ennyi pénzért. Az esetleg modernebb SOC kínálta mondjuk 10-15% plusz sebesség akinek szükséges, az fizessen érte, no prob.
-
David3
őstag
válasz
takcslajos1 #551 üzenetére
Szia!
Szerintem ebben az árkategóriában egy egész jó választás, igaz nem a legfrissebb hardware-t és software-t kapod, ez nyilvánvaló. Frissítés szempontjából, szerintem még lehet számítani a 10-es Android-ra, aztán annyi. Egyébként én sem ezért választottam ezt, akinek fontos az azonnali friss Android, annak ott a One, Pixel, stb.
Vízbe az enyémet nem dobtam, elvileg egész jól bírják, akárcsak az ütéseket, dobásokat... ( MIL-STD-810G, IP68).
Hibákat én eddig nem tapasztaltam, 1-2 dolog volt, ami hiányzik, de ezeken gyorsan túl lehet lépni. Rádiiót én nem használok, ha mégis kéne, akkor ott a TuneIN, vagy ezer más online felület.
A szervizzel nekem is csak pozitív tapasztalatom volt eddig (G4 alaplapcsere, kijelzőcsere). Igaz a G6-tal és V30-cal nem kellett hozzájuk fordulnom.Ami egyedül zavaró, hogy nem kapott elég média-visszhangot a készülék, kevés teszt van fent róla a magyar oldalakon, eléggé réteg telefon lett. Illetve a fórum se pörög annyira, mint látod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest