Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
NandorHUN #13 üzenetére
Nem lenne rossz ötlet a 2 évente flagship kiadás...reálisnak tartanám. Nagyon sok a "flagship" telefon (összes gyártót nézve/év és ez így nem jó) valahogy korlátoznám a gyártókat, hogy 2 évente adhatnának ki (azonos napon/időpontban egy flagshipet) tudom vicces, de valahogy tényleg így kellene.
Régen (okostelefon előtt jóval) egy telefont meg ilyen 1-1.5 évig használtam, inkább a duplája/triplája. (ez most is így lenne jó) de sok telefon jelenik meg és mindig vételezek egyet (most V20-al tolom, de attól félek, hogy lejár 1 év bolti gari és veszek újat...pl. V30** valamely verziója)
Aztán addig kellene használni egy telefont, míg bírja...kb.!
(felesleges pénzkidobás az egész művelet évente...1-2 év alatt nem fejlődik akkorát a mobil piac flagshipje(ik) hogy mindig cserélni kellene)...szerintem.Most évente mondjuk / gyártó 2-3 flagshipet is kiad (nem azonos időben) és ez nem normális!
MD
L -
MaxxDamage
félisten
LG sem tudja már mit csinál...többire "no comment"...
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest