Új hozzászólás Aktív témák
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
BenceShearer #195 üzenetére
A mobilos adatforgalom ellen az említett kikapcsolások mellett ajánlom az APNdroidot is. Ha ezt használod 100% nem lesz mobilos adatforgalmad.
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
BenceShearer #179 üzenetére
Én már többször vásároltam az E-digitálnál, és garanciát is intéztem. Mondjuk az Canon volt. Minden simán ment, sőt ajánlották is, hogy ha meg tudom oldani, hogy én juttassam el a Canon központi szervizébe a cuccot, akkor nyerhetek pár napot, amit nekik a postázás jelent. De nekem egyszerűbb volt rajuk keresztül intézni a dolgot, és így is simán ment minden.
-
Mic ACE
aktív tag
Nem akarok senkit fényezni, de az E-Digital tudtommal nem sufnizik, rendes garanciális árukat szoktak forgalmazni különösen, ha oda is írják mellé.
@BenceShearer: Én vagyok hülye, vagy ezek tényleg ilyen marhán fogalmaznak? "Az árak a honlapunkon a jelenben vannak maximálisan."??? Ez mit jelent egyáltalán, lehetnek a múltban is, vagy a jövőben?
És mi a a közbeszúrt "Így is érdekes lehet?" kérdés? Valaki bevette a fogalmazásgátlót? Mindenesetre egy ilyen levél nem sok jót sejtet a cégről.
-
Mic ACE
aktív tag
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
BenceShearer #108 üzenetére
Nem tudom kell-e nyelvet rátenni, vagy már benne van az összes felsorolt, de ha alkalmam lesz boltban látni, akkor megnyomkodok egyet Németországban, és közlöm mi az ábra. Persze a multiknál, ahol nyomkodni lehet vélhetően kicsit később kerül a polcokra. Hétvégén mindenesetre megnézek egy Media Marktot
-
-
Mic ACE
aktív tag
Lemaradt a P500 Optimus One hivatalos német linkje, amit most gyorsan pótolok, mivel beszédesebb a magyarnál. Amúgy vannak eltérések a specifikációban a fórumon eddig elhangzottakhoz képest is (pl. videó mindkettőnél 30fps VGA).
Ha valaki tesztet várna itt a Mobilarénán, akkor gyorsan kikotyogom: Bocha volt olyan kedves és informált, hogy egyelőre nem kaptak az LG-től ilyen készülékeket, szóval rövid távon nem várható cikk, bár hosszabb távon jó az esély rá, mivel "elég nagy készülékeknek néznek ki ahhoz, hogy valaki küldjön..." "...egyet-egyet tesztelésre". (Bocha utólagos beleegyezését kérem a kiszivárogtatásra) Reméljük ez változik majd.
-
Mic ACE
aktív tag
A specifikációkhoz ajánlom a magyar és német hivatalos oldalakat:
P500 Optimus One
E720 Optimus Chic.Amúgy Németországban már valóban lehet rengeteg helyen raktárról is kapni, és még az irányárak is egészen jók:
P500 árak
E720 árak.És a hivatalos magyarországi forgalmazó oldalán is már ott virít az Optimus One.
Nagyon úgy néz ki, hogy az LG karácsonyra tarolni fog a középmezőnyben, hacsak a többiek valami okosat nem lépnek "jóárasítva".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest