Új hozzászólás Aktív témák
-
Forchalad
tag
válasz
talpalavalo #290 üzenetére
Szerintem nem gagyi, jól néz ki, de ízlések és pofonok. Amúgy meg a pénzért amit kifizetsz egy jó készüléket kapsz, szóval nem lehet rá panasz. Azoknak akik még ismerkednek az okostelefonokkal illetve az androiddal tökéletes választás. Itt az ember mindent megtanulhat aztán jöhetnek a komolyabb készülékek is
LG elég rendesen belehúzott a mobilok fejlesztésébe is lsd 2X, szóval nem csak a tv-k terén bizonyít
A Wifi hotspot funkció jól működik?
-
kenguroo
tag
válasz
talpalavalo #285 üzenetére
Én Navigont használok, tökéletesen működik (Desire 2.2). Olyan részletes magyar térkép van hozzá, hogy még a Mari néni zöldséges bódéját is mutatja a "Marosi dűlőben". (Nem vicc, vidéken használtam és ilyen részletességgel mutatta a dolgokat még egy 4. rendű úton is.)
Fogalmam sincs, hogy ezzel a felbontással hogyan működik, ki kell próbálni. -
kenguroo
tag
válasz
talpalavalo #273 üzenetére
Érzed ezt a paradoxont?
De ami a legjobb, hogy sokkal több alkalmazás fog menni, ugyanis van ami el sem indul, 2.2 alatt
itt van a válasz, hogy mi az előrelépés az andriod 2.2-ben, szerintem az egyik legfontosabb, hogy működik a 10.1-es flash.
-
majkel
tag
válasz
talpalavalo #266 üzenetére
Ezt én sem értem miért is zavar, ez csak egy plusz feature ami segíti és gyorsabbá teszi a pozicionálást. Egyébként valóban, a 60 ezres bevezető ára elég baráti, de mi lesz akkor mikor hetek múlva beáll "normálisra" és már 50-ért elvihető lesz. A hülyének is jobban megéri, mint egy Galaxy 3 (a Galaxy Spicánál meg főleg jobb... bár annál jobbat nem nehéz összehozni).
-
Inarus
addikt
válasz
talpalavalo #266 üzenetére
Az A-GPS, vagyis a cellainformációs és adatforgalom alapú rásegítés a pozícionálásra miért is zavar?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest