Új hozzászólás Aktív témák
-
MikroTikker
tag
válasz
kenguroo #274 üzenetére
Lehet, hogy megint butaságot mondok, de az, hogy flash is lesz rajta, nem fogja jobban enni az adatforgalmat a böngészés közben? Mármint, hogy akkor a flash tartalmakat is letölti majd mindig az oldalakról - gondolom - ami a nem valami olcsó (legalábbis számomra) mobilnet mellett nem mindig kellemes következmény...
Vagy ez a flash dolog ettől független? Meg ugye a böngészőben ki is lehet kapcsolni?
Egyébként egyéb pozitív változásokat is von maga után a dolog? Úgy értem magát a flash-t más téren is használja egy telefon vagy csak a netezési élményben nyújt pluszt? -
majkel
tag
válasz
kenguroo #277 üzenetére
Pahh...
Tényleg nincs:
http://mobilarena.hu/hir/skies_of_glory_android_vs_iphone.htmlVan több is, de szerintem ez a legjobb. Múltkor egy iPod Touch ellen játszottam, bár az én kis középkategóriás vasamon nem fut olyan jól, kicsit több kakaó kéne neki, de Optimus One-on még nem próbáltam. Majd legfeljebb karácsony után ha öcsém végre el tudja dönteni, hogy milyen telefont is akar venni...
-
lexxa83
csendes tag
válasz
kenguroo #274 üzenetére
Köszönöm a linket kenguroo. Viszont van valami amit nem értek benne: ha most valóban gyorsabb, mint a többi verzió, tehát ténylegesen, akkor jól értem, hogy az adatforgalom is gyorsabb a GSM vétel miatt. Tehát a 3g gyorsabb, a net gyorsabb és mint hallottam WIFI-spotként is használható a készülék, akkor ezzel jó kis hálópartikat tudunk teremteni a cimborákkal, nomeg a GPS is használhatóbb lesz, mint a korábbi verziókon.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest