Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bubus66

    nagyúr

    válasz Zsocó #10171 üzenetére

    (#10171) Zsocó

    Ha vennéd a fáradtságot és elolvastad volna a Téma Összefoglalót akkor megtaláltad volna rá a választ.

    Mindenhol le írják, hogy csak a saját töltőjével lehet tölteni. Ha gond van vele akkor simán bukja a garanciát. Még mielőtt vitába bocsátkoznánk a szervizbe megtudják állapítani, hogy nem hozzá való töltő volt használva, ilyenkor szokott lenni a piros vonal a garancia jegyen.

    Vagy tölthetem az LG telefonom nyugodtan Sony töltővel? Ezt a hatalmas baromságok ki mondta? A védelem a túltöltés ellen van. Hogy ne kelljen keresned tessék itt van érdemes elolvasni mielőtt hülyeséget csinálsz.

    Bővebb információt itt/ vagy itt olvashatsz, az akkumulátorokról.

    Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK A SAJÁT töltőjével. Akkor sem, ha a használni kívánt töltő látszólag alkalmas lenne erre, azaz például megfelelő feszültséget és áramerősséget ad le és a csatlakozója is illeszkedik a tölteni kívánt eszközhöz.

    (#10172) prannk

    Azért nem tudod kinyitni a bootloadert,különben ha tölti ha nem akkor sem ajánlott, mert bár mi gond lehet belőle. Ne ad fel idő kérdése és sikerülni fog csak kitartás.

    (#10173) mrx1212

    Persze sikerülni fog csak ki tartás ídő kérdése lehet, hogy 1 óra lehet hogy fél év. ha kell segítünk ha tudunk.

    [ Szerkesztve ]

    A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Új hozzászólás Aktív témák