Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Ha az Alcatelt nem soroljuk a dzsunka gyártók közé (megérdemli, mert azért volt neki európai múltja is...) akkor bizony az Alcatel OD-993D agyon vissza veri az L3 Dualt, mindezt pedig 45E forintért...
-
mrlujoak
veterán
...ami a kötözködő hsz-ed válaszában volt. Szóval?
Akkor sem állítottam valótlant. Hiszen LG ide, Sony oda, az L3 és L3 dual 2012-es modellként marad GB-en.
Ennyi.(#62) jooker82:
Hehe, belenyúltál. Láttam. Szép fényes, pixeles... Épp egy fehéret tapiztam meg...
Nem egy árkategória, de az Xperia P csúnyán fényesebb nála... Majd' 1000 nit... -
mrlujoak
veterán
Ajánlom figyelmedbe ezt a blokkot. Vitamentes volt. Meddig is?
-
mrlujoak
veterán
Mindig, mindig elkezditek...
"Ebből a szempontból egyik gyártó sem jobb, hidd el. Sőt a Samu szerintem még ennél is többet kérne érte. "
Ismerős? DE bizony van gyártó. Ilyen a Sony is. Xperia tipo gyári ICS-n.
De ott az Xperia miro ami szintén...Az L3-nál is mi ment?
Egyszerűen nem akartátok elfogadni, hogy akkor pl. a LwW sokkal jobb választás volt ár-érték arányban. Ott is, itt is Nektek kell állandóan árakat belinkelni, mert folyamatosan csak a konkurenciát hozzátok, hogy az sem jobb.DE! Jobb... Erre hozott fórumtárs is több példát, erre abba is belekötöttél!
Miért? Ilyen nehéz elfogadni, hogy az L3 Dual nem jó választás?!
-
mrlujoak
veterán
Azt észrevettétek már, hogy szinte mindegyik LG-s topik vitába torkollik, amihez az vezet, amit Ti képviseltek?!
EZ a telefon nem egy jó választás. Sem kategóriájában, sem jelenlegi árával. PONT.
Elhiszem/elhisszük, hogy jól sikerült az idei L5 L7 ICS-je, de kérdem én, L5 HVGA felbontás 4"-on?! Nemááár!
-
mrlujoak
veterán
Akkor összefoglalom, mert valamit nagyon elnéztél...
Feltevésed #24:
"csak a szokasos, dual simes, hozza nem erto dumak.
"ennyiert mar barmelyik dzsunka gyarto 1kartyasat megkapom,tehat draga""Válaszom, #26:
"Nem feltétlen..."
Miért? Mert:
"A csak egy hajszálnyival kisebb képátlójú Samsung Galaxy Y Duos is ott van, mint alternatíva... Nem kell dzsunkaworldbe menni..."
Tehát, nem feltétlen kell dzsunka mobilok között (legyen az egy, vagy két SIM-es) keresgélni, mert van alternatíva is a normál dual mezőnyben...
Így a konklúzió: Milyen csak a szokásos hozzá nem értő dumák?!
Remélem így megértetted minden mondatom...
-
mrlujoak
veterán
Nem feltétlen...
A csak egy hajszálnyival kisebb képátlójú Samsung Galaxy Y Duos is ott van, mint alternatíva...
Nem kell dzsunkaworldbe menni...
-
mrlujoak
veterán
"Ez egy belépő szintű teló, nehogy már ICS-t követeljünk még itt is a gyártón."
Ezt nem én vetettem fel.
A véleményem - ami az, vitathatatlan - leírtam. A többit csak TI erőltetitek bele.Ez a modell, a tesójával együtt gáz, ami 2012-ben ilyen kijelzővel való piacra kerülést jelenti.
Ennyiért, ez nem jó vétel. -
mrlujoak
veterán
Nézd, én erre a kérdéskörödre reagáltam az alábbit:
Miért ne lehetne megkövetelni?
A Sony gondolt a belépő szintű telefont vásárlókra. Xperia tipo, gyári ICS 4.0.4.A többi OFF volt a részemről de csak lovagolsz ezen...
Ajánlom a figyelmedbe ezt. Jelen állás szerint. -
mrlujoak
veterán
Miért ne lehetne megkövetelni?
A Sony gondolt a belépő szintű telefont vásárlókra. Xperia tipo, gyári ICS 4.0.4.Persze, elvihetjük a csevejt OFF-Flame témába, az a tényen nem fog változtatni, miszerint idén a Sony az összes modelljét ICS-vel látja el. Már az általad kritizált nagyok is ICS-n vannak, a pár középkategóriás (sola, go, U) is hamarosan frissül ICS-re...
Alsókategóriában pedig a tipo, ami gyári ICS-vel jött, de ott az alsóbbak közül még a miro, ami szintén, vagy az érkező J, ami csakugyan.
De hogy ne maradjuk csúcs Sony nélkül, hazánkba, a HSPA képes Xperia ion (ami az Xperia S közvetlen tesójának tekinthető) is gyári 4.0.4-gyel érkezett meg, az Xperia SL-hez hasonlóan...
Így igen, akár az alsókategóriában is elvárható lett volna egy ICS, de ez mind OFF...
...mert ami oprendszertől független, és az is marad, az a szerény megjelenítő...
-
mrlujoak
veterán
óó, dehogynincs "jobb" gyártó...
Aki idén (vagy akár tavaly) sem ad ki ilyen gyenge kijelzővel mobilt...Mert van ilyen gyártó.
Ez meg egyszerűen az L3-mal gyalázat. A QVGA még csak-csak, mert nagyon sokáig ez volt sok mobilban, de a hozzá társított képátló, az ezáltal kapott ppi, és mindehhez az ár, már bizony-bizony gáz. Nagyon.
(és nem is akarok kitérni a hozzá elérhető oprendszerhez, ami nagy valószínűséggel marad is ez)
-
mrlujoak
veterán
Ilyen kijelzős mobilt ennyiért?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest