- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
Azért mondjuk Sony a Samsunghoz képest nem annyira jó makróban szerintem.
Pedig nem vagyok egyik fan sem.
Nyáron próbálgattuk erősen ,Xperia ZL ,Xperia Z1 vs Samsung galaxy S III, Note II.
Annyi hogy természetesebb ,valósághoz közelebb állót képeket csinált a Sony, a Samu túlszaturált színeihez képest.
Nah meg a jó öreg dedikált kameragomb a Sonykon!
Hogy ezt a többi típus miért hagyja ki???
De makróban elvérzett mind két Sony a Samuk mellet..
Ilyet használtatok már?
[link] -
Árpi001
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1377 üzenetére
Köszönöm.
-
Árpi001
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1370 üzenetére
Mivel neked volt mindkettő,hadd kérdezzem meg:Szerinted fotóban is jobb a G Pro a Note II vel szemben?
Augusztus óta használok egy Note II-t,eléggé megszerettem (csak nem az enyém,céges)szerintem egész jó képeket lő,főleg makróban!
Mondjuk a samu makróban nagyon erős,kollégám S III-a is szép képeket készít makróban.
Ill aksiban melyik a pengébb szerinted? -
Árpi001
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1284 üzenetére
Én is csak ezt találtam
-
Árpi001
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1282 üzenetére
-
Árpi001
senior tag
Aham,köszike!
Ma is tanultam valamit.
Ezek frankok,persze a lencsével készültek szebbek,de ezek bőven jók a mindennapokhoz! A gyerkőcökhöz gratulálok!
Nem vagyok nagy fényképész,csak elég sokat szoktam kattintgatni a mostani telommal is,pedig elég gyatra szegény.
Köszi a képeket még egyszer,sokkal könnyebb így véleményt alkotni ha már csak egyszer volt szerencsém a telohoz Madcat jóvoltából...
Még egy hülye kérdés:nem kényelmetlen ha gyors gombbal fotózol,mármint exponáláshoz nincs hülye helyen? -
Árpi001
senior tag
Srácok a G Pro tudja alapból a vezeték nélküli töltést?
És még egy hülye kérdés:szerintetek a G Pro nak, vagy a G 2-nek vannak szebb képei?
És aki megkapta a Kitkat-et annak működik a dupla koppintásos lezárás,feloldás? -
Árpi001
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1085 üzenetére
Aham.Csak az a baj hogy ezekhez baromi láma vagyok...
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Kinéztem végre egy G Pro-t.
86 k-ért adnák,0 perces,dobozos,
A gond az hogy Ázsiai E 988-as,és azt mondja a kereskedő hogy szerinte nem lehet magyarítani...
Itt a link
[link]
Vélemények? -
Árpi001
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #895 üzenetére
Igen,ez nekem is eszembe jutott.
Már csak ki kéne próbálni,és meg kéne venni. -
Árpi001
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #892 üzenetére
Akkor gondolom nem sok különbség van a 988-és a 986 között.
Mindegy melyiket veszem,esetleg a 988-ra még hamarabb is jöhetnek a frissítések is... -
Árpi001
senior tag
Ma voltam az egyik nagyobb szolgáltatónál,és meggyötörtem egy L7 II -t(nem először)
.
Beállítottam a gyors gombra a kamerát,véletlenül egymás után 2x nyomtam meg a gombot,és csodák csodájára,nem csak előjött a kamera alkalmazás,hanem azzal egy időben exponált is.
G Pro is tudja ezt? -
Árpi001
senior tag
Kedves G Pro tulajdonosok.
Ki az aki Pesti?
Megmondom ősszintén mivel nem volt szerencsém kézbe fogni a kiválasztottat,arra gondoltam akinek nem gond azzal összefutnék pár percre,megnézegetném a telót,és fizetnék egy sört,vagy colát
Tudom hogy hülye hangzik,de nincsen jobb ötletem... -
-
Árpi001
senior tag
Dehogy térítettél el,minden véleményt szívesen hallgatok.
Egyébként őt néztem ki: http://www.topapro.hu/aprohirdetesek/elektronika-hobbi/mobiltelefon-pda-gps/mobiltelefon-keszulek/aprohirdetes/lg-e988-g-pro/780d6775706f6654.html -
Árpi001
senior tag
-
Árpi001
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy ideje már szemezgetek a G Pro-val erősen!
A fórumot is átböngésztem amennyire tudtam.
Nekem nagyon bejön,bár az hogy a hangerő gombokkal nem lehet zoomolni elég tré...
Olyan kérdésem volna hogy elméletileg van ugye a programozható gomb,amire egyértelműen a kamerát raknám.
Na most,az lezárt kijelző mellet is indítja az alkalmazást vagy nem?
A G2-n hangerőgomb lefele és automatikusan indul.
Persze G2-ből dunát lehetne rekeszteni,ebből még egyet sem láttam sehol sem kirakva,pedig nem ártana kézbe fogni,kicsit meg nyomkodni mielőtt megveszem.
G2-t vehetnék az előfizetésemre 96 k ért,de nem bejövős a hátsó gombos megoldás(próbálj már azokkal zoomolni)
De senkinek sincsen az ismerőseim közül.
Amiért erre esett a választásom az első sorban az üzemidő,nekem baromi fontos hogy jól bírja(gondolom másnak is)kijelzőt elég sokat használnám,(a jelenlegit naponta többször töltöm),gyakran olvasok könyvet,valamint navigálásra is használnám elég sokat,nah meg a kamera!Kicsit megoszlanak a tesztekben is a kameráról alkotott vélemények,de annál biztos jobb amit most használok(alcatel ot 990)
Bármilyen észrevételt,tapasztalatot szívesen fogadok...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Trollok komolyan
- TV antenna és jelerősítés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest