- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisley76
tag
válasz
Lábgyertya #455 üzenetére
Nincs mit...sajnálom. Én egy Padfone 2-t használok, és érdekes módon LTE-t tudja és FM tuner is van benne. Igaz egyiket sem használom túl sűrűn...de ahogyan Neked is úgy nekem is hiányzna ha nem lenne
-
sisley76
tag
válasz
Lábgyertya #451 üzenetére
Hát Lábgyertya, nem biztos, h jó hírem van. Valszeg ugyanaz szállítja a rádió részt aki a Samu S4-eseibe és ahol LTE van, ott FM rádió nincs. Ha jól láttam az E985 csak 3G-s és sok portál ennek ír csupán FM vevőt.
Persze nyomják a "helyettesítő" softot az FM nélküli mobilokon TuneIn Radio néven...de ugyebár ez csak foly net kapcsolattal egy nem valódi FM vevő
Sajna kevés mobilnál láttam FM tunert + LTE-t... -
sisley76
tag
válasz
Ferenczi Áko #446 üzenetére
Ákos, nézd meg lécci a videó2 linket...nekem kép jön be rá.
Az első videó fergeteges...és rendben van...élesség is kiváló...bokor sem zavarta még be. -
sisley76
tag
válasz
Ferenczi Áko #444 üzenetére
Igen, ez tényleg jó ár érte, ezekkel a feltételekkel, gratula a kicsikéhez!
Szuper! Köszönöm előre is!
-
sisley76
tag
válasz
Ferenczi Áko #442 üzenetére
Kérdés jó...még nem. Láttam már szép 30fps-t évekkel ezelőtt az S2-n, azóta szinte mindenki tökélyre fejlesztette, szinte sehol egy egy lag se. De most, hogy jelenleg is 60fps-el veszem fel a videókat, nekem kevés lenne.
Viszont imádom a teló formáját, használhatóságát! Nagyon gondolkozom rajta :-) -
sisley76
tag
válasz
Ferenczi Áko #439 üzenetére
Köszi az infót...más telóval is jártam így, h elfogadta beállítást, de végül nem történt változás :-(
Igen, azt olvastam a G2 képességeiről is (OIS is van benne stb...), de a G Pro jobban tetszik :-)
Köszönöm még 1x
-
sisley76
tag
válasz
jooker82 #437 üzenetére
Igazat adok, h más A kamera gyártó és megint más a szenzor gyártó! Valszeg baromira elsiklottunk egymás mellett...na de a lényeget így is megtudtam, elvileg az üzemmódot tudja v lehalábbis támogatta. És bevallom baromira teszek rá, h ki is gyártja nekik is, ha nekem tudja a 30nál több frame-et, érdekel a teló, ennyi
Na szép estét Mindenkinek! -
sisley76
tag
válasz
jooker82 #435 üzenetére
Igen biztosan hülyeség, amit írok, de addig is kicsit szétnéztem mielött leírtam a "hülyeséget":
[link]
[link]
Vhol volt G2vel kapcsolatban is vmi...na majd megkeresem.
Az, h az innotek a szenzor köré építette nekik magát a lencsetagokat, mechanikát magát a "slim"ebb kivitelt, nem kétlem. De engem az exmor érzékelők tudása miatt érdekelt egy kérdés (ami mellesleg tudnak az R és az RS érzékelők is), és talán meg is kaptam... -
sisley76
tag
Köszi a segítséget. Az LG camera ezek szerint engedte...persze tényleg kérdés, h több képkockát készített mint 30...
A Sony szenzorára azért apellálok, mert a G-ben és a G2-ben is az van...gondoltam akkor kivételesen a G Pro is "hasonló" elemekből építkezik. -
sisley76
tag
válasz
Ferenczi Áko #430 üzenetére
Sziasztok
Lenne egy kérdésem a kamerájával kapcsolatban. Tudtommal Sony Exmor érzékelője van neki is, mint más csúcsmobiloknak. Esetleg itt működik a 720p/60fps videófelvétel támogatása vagy az nincsen benne? Ha nem támogatja az alap kamera szoftvere, esetleg LG camera-val vki próbálta-e már előcsalogatni belőle?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest