Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Árpi001 #1375 üzenetére
Szia! Huh, hát nekem mind a 2 telefon kedvencem volt! Hol is kezdjem.. Anno a Note 2 nagyon szép képeket csinált, aztán mikor megjelent a galaxy S4, akkor egy szoftverfrissítéssel butították a képek minőségét, hogy az S4 jobb legyen. Azóta nem tudom, hogy történt e változás, de az Te általad leírtak alapján szép képeket csinál. Azt tudom, hogy a frissítés előtt szebb képeket csinált mint a G Pro. Akksi ugyan olyan jó mindkettőben, viszont engem zavart, hogy a Note 2-n alacsony a ppi, láttam a pixeleket, főleg szöveg olvasásnál! A G pro-n nem látni, tűéles!
-
Bobm
tag
válasz
Árpi001 #1139 üzenetére
Lezárt képernyőnél a rajzolós programot indítja el (akkor is ha kamerára van beállítva). Nekem úgy van beállitva kamerára ez csak akkor indítja el ha feloldottad. Amúgy bármelyik programot beállithatod akár kedvenc játékodat is :-) . A hengerő gombot te állítodbe hogy zoom vagy fotó/videó indítás.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Árpi001 #1132 üzenetére
Ez lencsével készült, itt van pár lencse nélküli:
Méh+virág
Szöcske
Ló szem+én
Nagyobbik lányom
Kisebbik lányomNa, azt hiszem így már tudsz véleményt alkotni a kamerájáról, ha ez egy fő szempont a te esetedben.
Az exif adatokat pedig úgy tudod megtekinteni, hogy átváltasz teljes nézetről ezzel :
És lejjebb görgetve meg is találod:
Asszem ennyi.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Árpi001 #1129 üzenetére
A legtöbb esetben igen. De a képek mellett az exif adatoknál meg tudod nézni az összes paramétert.
Itt egy mai kép. -
sixpak
nagyúr
válasz
Árpi001 #1123 üzenetére
Vettem a Miniinthebox-on egy lencse szettet, van benn makró, fish eye és egy széles látószögű lencse.
Valami 10 dollár volt a cucc, tehát nevetségesen olcsó.
Így néz ki, ez a wide angle lencse, csak rá kell rakni, bármilyen telefonra jó.Szóval a legyest makró lencsével csináltam.
A többit általában normál módban, mivel ott tudok alacsony ISO-t állítani, meg ilyesmiket. -
sixpak
nagyúr
válasz
Árpi001 #1116 üzenetére
Aha, egyszer láttam a yt-on, de én még egy boltban sem láttam.
Itt is van egy. -
Bobm
tag
-
sixpak
nagyúr
Igen, vaku nélkül lőttem, ráadásul 1 mpixelre állítva, hogy ne kelljen szarakodnom a gépen az átméretezéssel, hanem egyből fel tudjam tölteni telefonról.
1280x960...csodát ne várj tőle.
De a kedvedért mindjárt csinálok egy rendeset, hogy lásd milyet készít rossz fényviszonyok között.
-
sixpak
nagyúr
Hát, mondjuk ahokhoz képest, amiket fényképezővel csinálok.
De teljesen vállalható a kamerája.
A saját képernyőjén csodásak, monitoron már kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest