- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, szóval sem írtam hogy rossz a telefon belseje. Csúnya nőt is lehet szeretni szépséges belsővel, elég sokan vannak ezzel így, csak ne kelljen ránézni..
Az s4 legalább nem kopik mint az s3, ez azért már előrelépés egy csúcskategóriás telefonnál.
ToldL: Mi nem volt tisztelettudó számodra?
"Egy van itt a PH - n, 130 ért nem tudják eladni. Annyira jó telefon" ez nem a G Pro dicsőítő himnusza volt részedről
No de kind1, nem vitázom mert értelmetlen. Talán az LG felfigyel rám és én lehetek majd egyszer a hivatalos védnöke. -
ferrari1
őstag
válasz
#93966848 #5126 üzenetére
Jelenleg 2 darab S4-et használok de volt S3-am és G-m is. Az S3-nál lényegesen jobb a kijelzője. Igaz kissé fakóbb ( természetesebb ) viszont sokkal élesebb. Jobb ránézni. Az S4-et már lehet " professzionális fénykép " módba állítani, ami rengeteget segít a túlszaturáltságon. Mindkét kijelző a maga nevében remek!
Megelőztek
-
törölt tag
Milyen S3 után a kijelző?Amoled mondjuk lefolyik a kijelzőről ( beégéssel ne gyertek, gariban cserélik), sokkal kontrasztosabb.Nem volt olyan érzésetek, hogy rosszabb a kijelző?
-
vivi433
tag
Aki galaxy S3 ról vàltott a csengőhang hangosabb? illetve az S3 beszélgetés közben nagyon hangos és jó minőségű a G milyen? előre is köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok!
Hallom sokan váltottatok S3 LTE-ről Optimus G-re.Megbántátok?Szeretnék véleményeket a témáról
-
silvergod
őstag
válasz
#07400704 #5000 üzenetére
A G az ára és a tudása miatt sikeres mert ugye kapsz egy jó telefont 100eft alatt ami azért elkeni az s3 száját
a tény az tény
ugyanez van a G2 vel is csak ott az S4 a partner,viszont ott erősnek érzem a 180eft os induló árat
bár remélem esik annyira gyorsan mint az S4 -
válasz
pelidani23 #4953 üzenetére
Nem lehet kérdés hogy melyiket válaszd: Optimus G. Esetleg csak akkor vacilálj, ha az S3 mérete barátságosabb számodra, bár engem soha nem zavart ha egy telefon egy kicsit nagyobb mint az átlag. Jól jöhet pl. ha verekedni kell stb.
A lényeg, hogy nyugodtan vedd meg a G-t.
-
Sógi
addikt
válasz
pelidani23 #4948 üzenetére
Kicsit bővebben? Kérlek, olvasd vissza a topicot és nézd meg a képeket, amiket fotóztunk! Mivel neked ez lényeg, ezért jobban körbe járhatnád ezt a témát..Mint, hogy két hsz-re alapozod a döntésed
Ha nyersen nézem, hány mpx az S3 mini kamerája? Nah ennek jóval több
tehát érdemes olvasgatni a topicot..
-
pelidani23
csendes tag
Sziasztok!
Samu S3 minit erdemes G-re lecserelni?
A fotozas lenyeges szempont!
Koszi -
Sógi
addikt
válasz
leslien #4806 üzenetére
Fent ecseteltem, de szívhatjátok a véremet nyugodtan
Nem zavar, nyomassátok csak
Nincs lényege...
(#4804) jooker82 : S3 tokokhoz visszatérve, sikerült nullszaldóban kijönnöm belőle (és sok embernek örömet is okoztam), de ehhez üzleti érzék is szükségeltetik
(#4802) leslien: Nincs másik telefon kilátásban, bár most egy S4 minit 60-ért vehetnék gyári 2 év garival és nem hatott meg (annyi hátrány, h telenoros lett volna)
-
koxminator
senior tag
válasz
Ordowick #4742 üzenetére
Minden olyan dokkoló jó hozzá, ami úgy néz ki, mint amit Finu is linkelt. Én a gyári S3-as asztali dokkolóját használom hozzá (egy baja van, hogy nincs olyan dokkoló alkalmazás hozzá, mint S3-on volt. Vagy ha van is, én nem tudok róla, vagy nem tudom előhozni).
Juteszembe: vettem a múltkor egy Wiretek MHL-HDMI kis átalakítót (valami 3ezer Ft volt), kiraktam a tv-re a telefon képét, nagyon frankón ment. Ilyenkor egy külön kis program/felület indul el, lehet képet, videót, Youtube-ot meghívni illetve lejátszani, nagyon állat
Persze a felületet be lehetett zárni és akkor mindent lehetett csinálni a telón, ez csak egy kis plusz volt.
Arra kellett csak figyelnem, hogy csak akkor tolta ki a képet, ha a töltést is ráraktam az MHL adapterre (van egy kis microUSB csatlakozása erre a célra, tehát a telefon töltését végezte tulajdonképpen ezen keresztül). -
Sógi
addikt
válasz
koxminator #4616 üzenetére
Igen, ez az a homok fújt (nekem is volt S3-hoz, nagyon szerettem), kínából rendeltem: [link]
(#4618) pit450: Én sem értem..Sokszor nem ismerik a telefonokat és sztem keverik más készülékekkel...Rendeld meg és, ha nem ilyen, ne vedd át, de nem lesz olyan, amit ők mondtak
-
koxminator
senior tag
Igen, a full wipe a tuti, már S3-nál is az volt, ott sem értették meg sokan, hogy a későbbi problémák nagyrészét meg lehet vele előzni.
Egyébként lehet, hogy ha kdz előtt csinálsz recoveryből egy full wipe-ot, akkor kdz után nem jön elő az a hiba, de ezt ki kell próbálni. Én holnap délelőtt fogom csinálni, akkor mindenképpen megtudom
Különben meg a Play már menti az alkalmazások beállításait is (mondjuk én még mindig a TB-ben bízom jobban, az eddig mindig bevált)
-
koxminator
senior tag
mondtam már, hogy ne foglalkozzatok vele, nálam már az S3-as topikos beszólása tette azonnal a feketelistámra...
inkább beszéljünk a telefonunkról
-
jooker82
nagyúr
Igazán segithetne már valaki,hogy hol találom azt a tornyot....
Az S4 jogosan lett csak ajánlott,ha jól tudom 200 körül indult...de a G-t már 130-140 között meglehetett venni. és igy kapott különösen ajánlottat,majd rá 2 napra mikor már elegendő samufan trollkodott it,visszaminősitették ajánlottra. ezt az elején te is megtudod nézni.7
S3,S4, Melyik okostelefont vegyem,meg a Note2 topicokat nézegesd... jobb,mint Nagy durranás 2
-
zola-
őstag
Ez egy olyan dolog, hogy kinek melyik technológia tetszik.....Mint lentebb írtam egyiken a fehér jobb másikon a fekete. VISZONT egy biztos, hogy az ips lcd technológiánál a sima HD olyan éles képet eredményez mint az amoled FULL HD kijelzője.(s3-nak van hd kijelzője amoledbe, de olyan szőrös a képe ezek után mint az 56-os bunkerszar) Azért írtam, hogy partiban vannak....Az s4 is egy baromira jó telefon.(fényképezőt még nem volt időm tesztelni mert most johnny walker este van nálunk.
) Amúgy a feleségem is le akarja csapni az optimus G-t....lehet kettő is lesz.
-
koxminator
senior tag
Akkor szólok, mert ez igenis megy
. Mondjuk én mindig a CWM 6.0.3.0-át teszem fel, ez eddig minden korábbi készülékemen bevált (S1, S3).
Kép1 Kép2 (már megy is a backup)
más: rigójancsival ne foglalkozzatok, csak kibickedik (kibicnek meg a mondás szerint kuss a neve
), meg csinálja a feszkót, időnként megjelenik, beböffögi az ostobaságait. S3 topikban is ezt csinálta, meg máshol is. Szerintem már pihenőre tették 1-2x, de hamarosan érzem, hogy megint menni fog!
-
válasz
berbatov2 #4174 üzenetére
telefon és firmware függvénye is, az s4-em (4.2.2) esetén például maradt a kék nyilacskás navigációs ikon - és működik is - a google térkép 7.0.0 majd a 7.0.1 frissítés után is, viszont több telefonon (s advance, s3...stb) is néztem 4.1.2 jelly bean alatt, azoknál valóban eltűnt adott navigációs ikon.
optimus g nem volt azóta a kezemben, de akkor ezek szerint annál is eltűnt.
egy pöttyintéssel több kell, ha nincs adott ikon, engem nem zavarna, ha esetemben is eltűnt volna. -
castro083
csendes tag
Sziasztok!Érdeklődnék,hogy az LG Optimus G előlapján van e led villogó ami az értesítéseket jelzi?Mint az s3 előlapján???
-
koxminator
senior tag
válasz
carlosca #4143 üzenetére
Lehet, de másak az igényeink, ezért erről nem is érdemes vitázni...nekem a 4"-es már kicsi, az S3 méret még pont jó, ugye az LG is pont S3-as méretű, csak a formája más. Nekem meg már az 5" méret nagy, hiába van nagy kezem, a 4.7"-et pedig még átérem egy kézzel.
A Full HD-t én is parasztvakításnak tartom, de amikor egy 4,3"-as HTC One S-t kihoztak 1-1,5 éve qHD kijelzővel, azért ne hozza ki már a samu most ezt az S4 minit ugyanakkorával, simán elfért és bőven elég lett volna oda egy HD kijelző, de ez az én véleményem.
AMúgy tudom, a két teló nem 1 kategória. -
koxminator
senior tag
Olvasd el a mobilarénás tesztet, tegnap rakták ki. Összefoglalva: gyengébb felbontású kijelző, gyenge fényképező,átlagos üzemidő, de egyébként rendben van a cucc a tesztelő szerint. Én bízom az értékítéletükben, ez alapján mondom, hogy biztosan nem cserélném le (valahogy belémrögzült a laggolós S3, nem is tudom, miért...)
-
koxminator
senior tag
válasz
xedamen #3861 üzenetére
Én már S3-nál sem láttam értelmét a CM-nek. Jó, ezerszer gyorsabb volt, mint a gyári laggos fos, viszont 2x olyan gyorsan is ette az akksit, úgy meg már minimál használattal sem bírta ki a nap végét.
Ennél az OG-nál meg abszolút nem értettem, miért is kellene CM, hiszen ez a rendszer nem laggol, nem röccen, megcsinálták. De ti tudjátokHalló kedves Samsung, így is lehet csinálni! Aztán nem kell sírni, hogy esnek vissza az S4 eladások, nem csodálkozom!
-
törölt tag
Mindenkinek más a telefonhasználati szokása, nekem az S3 után volt furcsa, hogy mikor beleszólok semmi, és hallom, hogy kérdezik: "na! hallasz? itt vagy? "
Lehet abban valami amit ferrari1 mond a hardver kontra szoftver összefüggésről.Mellesleg mintha a 10e frissítéssel javult volna egy picit a jó fényviszonyok melletti fotóminőség.
-
Sógi
addikt
Full sötétben nem tud egy normális képet készíteni ez a kamera!
Legalábbis nekem nem sikerült! Nem, mintha sokszor használnám, de valamelyik este pont így szerettem volna fotót készíteni...
S3 azt csinálta, hogy elővillantott és be tudta fókuszálni, amit kellett, ez meg egy nagy homályt fényképez...Remélem, ha lesz komolyabb frissítés, akkor javítanak a kamera szoftverén (a fenti+képstabilizálás), ha már egyszer 13 mpx-es!
Szerk: vagy van rá beállítási lehetőség?
-
válasz
szabessz #3631 üzenetére
ezt holnap lezongorázom hivatalosan, magasabb szinten, de végszükség esetén; az expansys - ha olyan telefonról van szó, amely gyártójának hazai szervize nem fogdja el adott eu számlát - a hozzá visszaküldött készülékeket az ottani hivatalos gyártói szervizbe küldi, tehát nem bolti garanciát ad, még mindig jobb a helyzet, mint a sufni gsm bolti garik - tisztelet a nagyon kevés kivételnek - esetén!
azért szeretném feljebb lezongorázni, mert például a samsung esetén is lepasszolták a prémium garanciát az s3 lte (gt-i9305) telefonra, az ügyfélszolgálatos arra hivatkozott, hogy a rendszer szerint hivatalosan nem forgalmazza a samsung magyarországon - függetlenül -, csak a szolgáltató (t-mobile), de ugye ott is gyári garancia adott, ezért néhány telefon és e-mail a megfelelő helyre, és heteken belül bekerült a típus a hazai prémium garis listába. tudnék még ilyen történteket írni, de lg még nem volt a porondon, az csak most jön... -
n0rbert0
senior tag
válasz
jooker82 #3580 üzenetére
Ma megtapiztam egy Note II-t, hogy megnézzem mekkora is ez a 5,5"-os kijelző és arra jutottam, hogy ez már tényleg használhatatlan kategória (telefonként). Ebből kifolyólag az Optimus G Pro is felejtős számomra.
Körbejártam Szegeden vagy 4 GSM-et és az MM-et, de nem találtam sehol sem Optimus G-t, pedig vásárlás előtt megszerettem volna egy kicsit fogdosni. Persze S3, S4 az volt dögivel...
-
Sógi
addikt
Nekem meg S3 merült jobban
Éjszaka (relatív, hány órát alszol..
) simán merült 5-6%-ot, ez meg alig max 3%-ot repcsimódban (8 óra alatt), lehet beragadt valami alkalmazás, nézd meg betterbatterystatts-al.
Másrészről, ha megfigyeled, legalábbis nálam így van, merül 6-7%-ot keményebb igénybevételnél és utána 2-3%-ot visszaugrik. Ez látszik is az akkuhasználatnál, elég furcsa, de sztem ez a polimer tulajdonsága, mivel van egy 10 amperes polimer külső töltőm, az is azt csinálja, feltöltöm vele a telefont, 4-es szintről lemegy 1-esre, aztán másnap 3-ason van.
Most járok 27 óránál, 1,5 óra hívás, 1 óra kijelző, 47%. A hívás is szívja azért, de tudom, ha nem lenne ennyi hívás, elég sok kijelzőt bírna még...+ sokat számít milyen a térerőd is.Ha mobilnetet bekapcsolom 3G/4G-vel + wifi + gps, 3-4 óra kijelzővel, akkor egy napot bír, kb.
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
1 hét használat utána a véleményem:
majdnem tökéletesen elégedett vagyok gyors, szép, megy minden szépen de, ... az akku nekem nem okés .
Az S3 jobban bírta pl. tegnap este 95% lefekvés reggel 92%...? reggel 5-6 perc netezés -4%... ne már majdnem percenként 1% merülés?
Nem tudom másnál is így merül netezés alatt? -
inkubator
aktív tag
válasz
jooker82 #3495 üzenetére
Aki esetleg ráér szedje már össze hogy mik azok a tulajdonságok amikkel több a G Pro mint a sima G!!!
Fejből ennyi:
- első kamera 2.1 mp
- bővíthető memória
- kb majdnem 2x annyi készenlét, vagy a full hd miatt csak 1,5x
- kivehető akku
- wireless töltés -( nekem hasznos lenne mert nekem S3 nál a csatlakozó résznél ment tönkre a panel)
- pixel sűrűség nagyobb
- képernyőméret nagyobb
- full hd felbontás
- gyorsabb proci
- infra
Más?
Nagyon kíváncsi lennék hogy a valóságban mennyivel bír többet az akkuja mint a G-nek! Miért nincs egy magyar teszt? -
Sógi
addikt
Aki még tokon gondolkodik, belebújtatós, kihúzós füllel, ár/érték arányban a legjobb, jó minőségű és elég vastag, puha belső: New PU Leather Pouch Sleeve Bag Cover Pull Case for Samsung Galaxy S3 i9300 - hibátlan a G-hez, barnában próbáltam, nagyon szép!
(#3514) Vizinyenyec: A nova launchernél ilyet soha nem fogsz látni
Bár én a gyárinál sem láttam....
-
koxminator
senior tag
válasz
jooker82 #3494 üzenetére
A külsővel nem érdemes vitatkozni, mert az mindig is egy erőteljesen szubjektív kategória..ami Neked tetszik, a másiknak nem biztos hogy fog és fordítva..én erről már régóta nem győzködök senkit..ő pénze, ő tudja..
Pl. nekem nem tetszett az S3 gagyi szappantartó hátlapja, de ezzel tisztában voltam és mégis megvettem. Első dolgom volt még a teló megvásárlása előtt venni rá egy hátlapot, így ez a rész ki lett pipálva.. -
koxminator
senior tag
válasz
jooker82 #3491 üzenetére
ez utóbbira én is tudok válaszolni (legalábbis a saját tapasztalatot), volt hozzá szerencsém..kb. 2 hónapja.. nem tudom mi változott azóta, én még az akkori S3-am mellé tettem, hát...nem akarok flamet indítani, de elsírtam magam a z kijelzőjétől..betekintési szög szinte nulla, fakó kijelző...nem tudom viszont, hogy milyen beállításokkal használta az illető (és ráadásul eléggé világos szobában voltunk).. na akkor már tudtam, nekem olyanom nem lesz
mégegyszer bocs, nem flame-elni akartam, csak ez már kikivánkozott belőlem, ha már itt ennyire foglalkoztok a z-vel
persze egy z tulaj ezt biztos másképp látja
-
Sógi
addikt
válasz
Leventeee_ #3464 üzenetére
Azt a fóliát vedd le sztem, az nagyon gáz és nem kimondottan kijelző védő, hanem inkább telefon védő....Az érintésre sem úgy fog reagálni, meg GG2 jó cucc, S3-at is fólia nélkül használtam, semmi nem volt rajta, valaki írt itt, hogy van neki felesleges és átvehető tőle, keress rá....
Először is frissítsd le a szoftvert, aztán lakd be. Azt tanácsolom, hogy ezután használd
-
Sógi
addikt
válasz
Tsebacsi #3460 üzenetére
Jogos, közben látom, hogy nincs buy gomb!
Ez a jó link: Leather case pouch for Samsung Galaxy S3 S III i9300 & free screen film i1Ha gondolod várj a rendeléssel és tesztelem pár napig, hogy bírja, túl tágul-e....?
-
Sógi
addikt
válasz
Tsebacsi #3427 üzenetére
Végre van egy normális tokom hozzá, már nagyon kellett, 5 dodóért nagyon megérte.
Beleteszem és baromi jól benne van a telefon, érzem, hogy védi, eddig egy régi még S3-as vékony puha tokban hordtam, de nem sokat védett volna(karcok ellen igen táskában, zsebben), ha leesik, mert túl vékony és nem passzentos.Rendeltem egy gyári LG fekete bumpert is, remélem a héten megjön.
-
Sógi
addikt
Megjött egy belebújtatós tokom, 2 hét volt kínából, jó cucc, pihe-puha a belseje és tök jól belepasszol a telefon, S3-hoz való: Leather Case Pouch + LCD Film for Samsung Galaxy S3 S III i9300 i1
Alul kivágott, onnét is ki tudod tolni a telefont felfelé.(#3424) tapaizo : Nem húzod el rendesen a csúszkát, mikor csörög, már velem is megtörtént.
-
koxminator
senior tag
válasz
xedamen #3385 üzenetére
CM alatt más a könyvtárstruktúra, simán lehet, hogy ezért nem láttad a megszokott módon (a belinkelt képernyőn is látszott, hogy a helyfoglalás megvolt).. erre már ráobtam én is még S3 alatt, amikor összevissza próbálgattam mindenféle romot, köztük a CM-et is
közben meglett a Nillkin tokom, de kicsit csúszósnak tartom, hiába gumi, úgyhogy lehet, hogy rendelem a homokfújt változatát
juteszembe: nálatok is mindig slow charging-ot (lassú töltést) ír, amikor töltőn van? Mert mindegy, hogy dokkolom, laptopra teszem, gyári töltőjével töltöm, mindig ezt írja ki...
-
törölt tag
Ennél a telefonnál hogy is kell hard resetet csinálni?
Mert mielőtt frissítem, talán nem árt, és utána sem, ha követem az S3 példáját, meg egyébként sem árt ha jól tudom. -
roberto211
őstag
Most már holnap megnézem arénába, összemérem s3 al mert sok jót írnak erről az Lg-ről.
Lehet leváltom mert tényleg jónak tűnik neten,holnap meg élőbe tudom megállapítani..
-
Sógi
addikt
válasz
jooker82 #3272 üzenetére
Jogos, Csak azt tudom mondani, hogy ez a telefon prémium minőség a kategóriájában és az ár/érték arányban!
Rossz szavam nem lehet rá, jobban szeretem, mint S3-at,ez van(csak tartsa ezt a szintet és ne legyen szükség szervizre, de sok fórumot át böngésztem és nem találtam érdemleges negatívumot, xda már tele volna vele, de nincs)
-
Sógi
addikt
"amit örömmel visszacserélne, a kamerát már írta is, de lesz még mellette más is, várjuk ki a végét..."
A kamera szerencsére engem nem hat meg annyira egy telefonban, most voltam pár napot pihenni, elégedett vagyok a fotókkal, nyilván lehetne jobb is, ha már 13mpx-ről beszélünk, de ezek a képek minőségben bőven jók!
A "várjuk ki a végét", azt nem tudom mire írtad ill. mire gondolsz. Már felfedeztem a telefont és használom minden nap, ahogy S3-at is, és összességében jobban tetszik a G.
De ez is csak egy vélemény, lehet más S3 tulajnak nem tetszene....Amikor a váltáson elkezdtem gondolkodni, teljesen kizártam az elfogultságomat és márkahűségemet, mert új vizekre enélkül nem lehet evezni..
-
Sógi
addikt
válasz
jooker82 #3263 üzenetére
Engem meggyőzött a G, ez igaz és én jobbnak is találom S3-nál, mind külső, mind belsőleg, de azt hozzá kell tenni, hogy egy az egyben cseréltem le és nem eget verő a különbség a két telefon között hw-ben...
Én egy jobb hw-sw viszonyt szerettem volna, megkaptam, szebb, elegánsabb és kompaktabb külsőt, megkaptam, a kijelző nekem csak hab volt a tortán!Az sw jobban meg van írva G-re, viszont külsőben sztem magasan alázza S3-at
A kijelző megint relatív, nekem ez az első ips kijelzőm és lehet többet nem lesz más
Nekem egy apró pici kivetnivalóm van, az a kamera softból hiányzó képstabilizátor.
-
jooker82
nagyúr
Későbbiekben majd úgyis kiderül,de Sógi kolléga azért koránsem egy analfabéta,ő azért megtudja itélni a jót és rosszat egy kütyüben,mellesleg hosszas napokig egymás mellett tartotta a 2 telefont. és csak utána adta el az S3-at,miután meggyőződött,hogy felülmúlja a G. Ezt ő irta anno.
sógi: csak próbáltam,de még ics-el. Én véleményt nem irok róla,mert egy próbából nem lehet hosszú távú következtetést levonni. igen a magasan az tulzás,de elég jól leirtad a véleményed...
-
Sógi
addikt
válasz
roberto211 #3183 üzenetére
S3 LTE-ről váltottam, 2 hét használat után nekem jobban tetszik összességében a G, kijelzője jobban bejön, mint az amoled, napfényben jobban látom, gyorsabb/smoothabb, a jelenlegi 10D sw-vel hibátlanul teszi a dolgát, baki még nem volt, külsőleg is jobb számomra, nagyon minőségi, akkuja kb ugyanolyan, talán picit jobban bírja a G, gondolom a polimer miatt, kamerába lehet picit belekötni, de ez relatív.
Ami még fontos, hogy 40foknál, max 63%-ra engedi a fényerőt, de ez engem még nem zavart egyszer sem, sőt, tetszik, hogy védi a túlmelegedéstől.
S3 már nem is jut eszembe(#3178) inkubator: + kérdés mik az elvárásaid és mire használod!
-
roberto211
őstag
válasz
inkubator #3205 üzenetére
Szia. Én is most azon agyalok,hogy leváltsam e erre az s3 at, de nem is erre akarok kilyukadni. Hanem arra,hogy szerintem a gsm boltokat felejtsd el. Rengeteg baj van vele mert a garanciájuk komolyabb bajnál semmit nem ér.. Meg amúgy sem. Sok történetet olvastam, főleg s3 topicban is. De te tudod.
-
inkubator
aktív tag
Köszönöm a sok és kimerítő választ, egyre jobban húzok az LG felé, láttam tesztet S3 és S3 LTE között alig volt 1000 pont különbség Antutuban, de az LG meg magasan veri az S3-at és kilogikáztam hogy akkor teljesítményben is jobb mindkét S3-nál.
Szóval holnap tuti veszek LG Optimus g-t, csak azt nem tudom még hogy megéri e a 2 év garanciás Telenor változat (137.000) (meg abban +1 tok + parasztvakító nyomtató) vagy helyi sufni gsm boltba vegyem 1 év garanciával (120.000).Ha a második változat lenne akkor van olyan tok ami csak keret és jól véd az eséstől? Mert bár még nem láttam élőben és nem is fogtam ilyen telefont, de úgy gondoltam ha már a háta is szép akkor azt is csak lefóliáznám meg az elejét is és akkor csak a keretet bukom esztétikailag, de legalább védve lesz.
Sport program téma:
Én Endomondot és Sport tracker-t használok, ilyenkor mindkét telefon nálam van (S3 és LG L3) és a végégn megnézem melyik adott reálisabb képet.Sógi: Képek engem is érdekelnek!
Holnap remélem találok olyan telenor üzletet ahol végre megtapizhatom a készüléket, vagy ha nem vakon megveszem vagy berendelem!
-
inkubator
aktív tag
A telenor-nál 135.000 kártyásan (tokkal, nyomtatóval), sufni boltban meg 120.000. A telenor-nál vajon 2 év garancia van hozzá? Ha igen akkor talán megéri a felárat, bár tudom hogy a nyomtató nem sokat ér mert 100 ft egy kép, a tok hasznos viszont.
Ami engem nagyon aggaszt hogy csak 700-szor lehet az akksit újratölteni? Van nekem S3-nál olyan hogy egy nap kétszer töltöm ha hotspotot is adok a kollegáknak és közben netezek is sokat. Akkor lehet hogy 1-1,5 évet bír majd? Sokba kerül egy akku csere? -
roberto211
őstag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy aki s3/s3 lte-ről váltott optimus g re annak mi a véleménye-tapasztalata?
-
inkubator
aktív tag
Valaki váltott esetleg S3 LTE készülégről LG Optimus G-re? Összességébe melyik volt a jobb? Nem tudok dönteni hogy melyiket vegyem. Jelenleg S3 van, de kinőttem a ram méretét és váltanék feljebb 2 gb-ra. Szóval mik a tapasztalatok? Sajna mindenhol a sima S3-al hasonlítják amit lealáz a kamerát kivéve.
-
koxminator
senior tag
Egyébként még itt találtam sokfajta tokot: Casefanatic
azt még nem találtam meg, hogy milyen ország ez, de ingyen szállítanak és ha ráadásul 2 olyat választasz, ahol 1=2 jel van, akkor csak az egyikért fizetsz. Viszont rájöttem, hogy nekem ilyen sandstone, homokfúvott vagy mi a szösz tokom volt S3-hoz is, és nagyon jó fogása volt.
-
Sógi
addikt
válasz
koxminator #3153 üzenetére
A nilkin full minőségi! Még van egy S3 nilkin tokom, best of kategória!
-
törölt tag
válasz
Tsebacsi #3156 üzenetére
Folyton felajánlja a frissítést, de én az S3 óta kicsit félek tőle, ugyanis azzal a szoftal amivel megvettem anno, azzal hibátlan volt, de ahogy jöttek a frissítések egyre másra, és én persze módszeresen frissítettem is mindig, attól kezdve sosem volt olyan mint régen, és nem jó értelemben
Pedig pont az lett volna a lényege, hogy javítsák a kisebb nagyobb hibákat. -
törölt tag
válasz
koxminator #3038 üzenetére
Nekem, és valószínű neked is, ez a telefon jobban kimeríti a prémium jelzőt, be kell vallanom, hogy elképesztő az összhatás, úgy a belvilágát illetően, mint a külsőt!
Természetes, hogy van néhány olyan hiányérzet, ami az S3-ban megvolt, de ez nem olyan amit így vagy úgy ne lehessen pótolni, ugyanakkor rengeteg olyan apróság van, ami a G-ben jó, egyet viszont le kell szögezni! a hardver kontra szoftver olyan egyetértésben van egymással, amit nehéz überelni, és a fizikai megjelenéséről még nem is beszéltem! talán az ifon az ami ezekről a tulajdonságairól "híres...", na de az egy másik világ minden tekintetben!
Summa summarum, ez a telefon egy olyan alternatíva a jelenlegi telekommunikációs világban, amit nagyon komolyan kell venni!! -
törölt tag
válasz
koxminator #3027 üzenetére
Ha jól emlékszem Te is S3-ról jöttél, az S3 topikban találkoztunk.
-
koxminator
senior tag
Őszintén nem aggaszt az életkora, viszont nem tudom, hogy ezek közül van-e egyáltalán olyan, ami érdekes lehet a számomra. Engem nem zavar a kamera hang sem, titokban úgysem szoktam fényképezni. A kamera hackre kiváncsi lennék, de csak olyan szinten, hogy ez az-e amit mi használunk, tehát a módosított media_profiles.xml (mert erre gyanakszom).
Pl. Galaxy S és S3-nál van egy Faaryab nevezetű srác, két éve Ő is 14 évesen moddolta a gyári Samu romot, hogy az valami elképesztő (ezek a mai gyerekek már egérrel, billentyűzettel és okostelefonnal a kezükben születnek)
-
koxminator
senior tag
válasz
leslien #3003 üzenetére
ezt én sem értem, mit kell fagyasztani olyan sok programot..
én fagyasztottam ugyan 1-2-őt, de csak azért, mert ez szingapúri szolgáltatós rom és van benne néhány helyi csingcsung bloatware:
appvisor, starhub games, gee!, starhub music, my starhub, starhub tv.
a hagyományos gyáriakból semmit
persze, mivel a lehetőség adott, mindenki azt csinál amit akar, csak furcsállom, mert itt nem 1 Gb rammal kell gazdálkodni, mint a sima S3 esetében (bár ott is csak a TW-t tiltottam)
-
koxminator
senior tag
Elárulok egy nagy titkot: én az S3-on 2x használtam a multi-window képességet (1x teszteltem, hogy mégis milyen, 1x pedig véletlenül nyomogattam, úgy jött elő), totál felesleges volt számomra, ráadásul ahogy itt már többen írták, ekkora méretben értelmetlen. Valszeg a Q-Slide is így fog járni nálam.
Viszont a Note 10.1-es tabomon már van értelme, hiszen az mégiscsak 10"-es, ott szoktam is használni, meg ott van ugye S-Pen is hozzá
Aki felrakja még majd esetleg a szingapúri 10g-t, készüljön rá, hogy a magyar nyelv hiányán kívül még a saját szolgáltatójának az APN-jét is be kell állítania, ha mobilnetezni akar a telójáról.
Képek, még mindig, de szerintem többet már nem fogok ide linkelni, úgyis már mindenki tisztában van végre az eszköz ilyen képességeivel:
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
#07400704 #2862 üzenetére
...és a legszomorúbb az (ahogy a topicjaikban olvasgatom),hogy a multitasking erősen csorbát szenved az S4-nél is, és a HTC One-nál is.
G-nél ha reggel játszom egy kicsit a Real Racing3-mal(ami fogyaszt kb.300mb ramot),meg általában követem a mi topicunkat neten és még pár ablak nyitva a gyári böngetőben(az is 250-300mb ramot eszik),napközben telefonok,sms-ek,navi,meg ami kell,és délután ha akarom,ugyan ott folytatom a játékot,ahol megállítottam reggel.
Mindeközben a teló teszi a dolgát,sehol egy lassulás,indokolatlan gondolkodás,vagy fagyás.Ezt nevezem én megfelelő felhasználói élménynek(az S3-as ennek nem tudott megfelelni).
Ha valaki ezt a telót lecseréli fél-1 éven belül,az valószínűleg nagyon izgága,kíváncsi típus és állandó késztetést érez az iránt,hogy kipróbáljon újabb és újabb készülékeket(ami persze nem elítélendő,csak nem a G-t minősíti).
-
Sógi
addikt
Sok értelme tényleg nincs, mivel 2sec váltani a két alkalmazás között, egyszerre csak egyet szoktam tapicskolni....Vagy böngészek vagy FB-zek, de, ha mindkettő érdekel, akkor meg váltogatok köztük bizonyos időközönként.
Galaxyknál sem használtam...(#2867) Tsebacsi: Akkor miért nem rendelsz? Elég egyszerű a történet, S3-ra keress rá és az ehhez is jó lesz
Már ha, belebújtatósra gondolsz...
-
Sógi
addikt
Ez jó tok még és nem drága, S3-on nagyon szerettem
Qslide-ot csak videónál lehet előszedni, ahogy youtube-on láttam...
-
törölt tag
válasz
xedamen #2854 üzenetére
Volt alkalmam tapicskolni S4-et nem is egyszer, ahogy nyilván másoknak is, és bizony szomorúan konstatáltam, hogy azok a bizonyos késések, gondolkodások, sajnos nála is megvannak, persze mindenkinek más az elvárása egy telefonnal kapcsolatban, engem pl. ez idegesít(névjegyzék, tárcsázó, üzenetek, stb.), és mondom mind ezt annak fényében, hogy nekem S3 van még 2 napig, és hogy egy 1 magos 1ghz-es nevesincs telefonnál az említett funkciók úgy vágódnak be a kijelzőre, hogy ha nem lenne üveg előtte, szájon vernének!
Mindazonáltal az S3 és az S4 is egy nagyon kitűnő telefon!!!
-
Sógi
addikt
-
gatsby
csendes tag
Félreértések elkerülése végett: biztosan mindegyik csúcs készülék nagyon jó a maga nemében, és izlés-pofon kérdése, hogy ki mit választ, de...
Kollégám egy hete vett S4-et, azóta folyamatosan azt hallom, ahogy a háttérben az S3-as kollégával beszélget a különböző ROM-okról és mókolásokról. Tulajdonképpen nem is használja a készüléket, hanem folyamatosan valamit "javítgat" rajta. Újra hangsúlyozom: kinek a pap, kinek a papné. Ha valakit a mókolás gyönyörködted, ám legyen!
Én nagyon örülök, hogy a G-t választottam, mert jómagam is kütyümániás vagyok, és szeretem a legtöbbet kihozni a készülékből, de ennél az LG-nél még a kamera hack-hez sincs ingerenciám, mert - a csúszós hátlap kivételével (ami amúgy valóban nagyon elegáns) - egyszerűen mindennel elégedett vagyok! Uff, én beszéltem! -
törölt tag
Én tuti újat vennék, az S3 ahogy 50cm.-ről leesett, azóta eladó(és persze más kehéje miatt is), egyszerűen nem tudom elviselni ha nem makulátlan a telefonom, a legtöbb cserét is emiatt eszközöltem :-)
Ugyanakkor szeretem szűziesen a kezemben tartani a mindennapi kommunikációs eszközömet, ezért soha nem bújtatom semmibe, egy tiszte zseb, mindentől megóvja, kivéve ha elejtem
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
JoeNewcastle #2774 üzenetére
Csak megerősíteni tudom az előttem szóló kolléga véleményét,a G egy nagyon jó,szerethető teló.(előtte S3-am volt)
-
csababarca
őstag
válasz
JoeNewcastle #2774 üzenetére
Vágj bele nyugodtan,sokkal jobb az S3-nál. (LTE-s verzió más tészta,mielőtt betalálnának)
Akksi remek, nekem most másfél napot ment, 4és fél óra kijelzőhasználattal, mindennel bekapcsolva.
Frissítések is érkeznek, de a gyári rendszer TÖKÉLETES! ezért nincs annyira szükség rá,mint egy laggoló S3-nál. -
JoeNewcastle
csendes tag
Sziasztok!
Erősen elgondolkodtam egy ilyen telefon megvásárlásán. Igazából a G és az S3 között vívódom. Az LG-nek sokkal jobban tetszik a dizájnja és a hardver is meggyőző. Egyedül a támogatástól, vagyis annak hiányától, valamint az üzemidőtől félek. S3-a több ismerősömnek is van. Ott nincs baj a támogatással, de egyrészt nagyon tucat telefon, másrészt az én ízlésemnek kicsit nőies talán a forma, de ez szubjektív.
A kérdésem tehát az, hogy szerintetek elégséges -e a támogatás az LG részéről vagy sem.
Az is érdekelne még, hogy egy esetleges rootolást vagy egyéb okoskodást mennyire gátolhat az, hogy vadonat új telenoros készülék lenne.
Esetleg nincs valami hely ahol a telefonnal kapcsolatos alap dolgok le vannak írva? (mint például ez a rootolás dolog)
Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv:
Joe -
Sógi
addikt
Itt vannak a mai G fotók hack kamerával, lehet véleményezni ill. fikázni
Jó a link? Benne vannak még a mappában az S3 vs G fotók is, azt hagyjátok figyelmen kívül
a felvonós képtől indulnak
-
koxminator
senior tag
válasz
Gizmo94 #2645 üzenetére
Így van, szerintem örülnünk kellene, hogy nem 1 fajta készülék választási lehetőségünk van droid fronton, mint annak a bizonyos megcsórcsált gyártónak a másikon
lehet választani, kinek a szájíze és preferenciái szerint, ez benne a szép.. én mindenesetre nem bántam meg a váltást, és húgom is boldog az S3-mal Gio után, igazi win-win szituáció
-
csababarca
őstag
válasz
RigoJancsi #2634 üzenetére
- kamera nem oksa
- akksi nem oksa
- nagyon melegedik a készülék????
Kamera miért nem oksa? Miért kell ennél jobb? nézz már meg újonnan egy telefont, és annak a kameráját ebben az árfekvésben. Ha jobbat találsz szólj. ÉS az S3at meg ne említsd, mert egyrészt drágább, másrészt minden másban elhasal.
Akksi? Ember,minden droidos telefont rendes használattal tölteni kell naponta. ezt is. Viszont nekem most is 3 órás kijelzőidővel 40%on áll, egy nap, 2 óra használattal. kell ennél jobb? (jah,semmi energiakímélő funkció nincs bekapcsolva, csak az ECO mód.)
Melegszik? ezt mégis hol hallottad? nekem az L7 jobban melegedett az egymagos procijával,mint ez. Pedig ezt nyúzom játékokkal is,de minimális melegedés van.Semmi baj nincs vele, ha leírod a véleményedet, de ezek hazugságok amiket írsz, messze nem igazak.
Persze az akksi valóban nem oké egy nokia 3310hez képest, illetve a Kamera gyengébb az S4-IPhone 5 kettőstől. De ehhez képest jóval olcsóbb is.
Frissíteni meg nem kell a telót, 4.3ig megkap majd mindent, de a 4.1.2-vel is sokkal jobban fut,mint az S4,ahol állandó nyavajgás megy a laggolás miatt. itt ilyen nincs, mert remekül van optimatizálva.Úgyhogy, nem kell a lehúzó szöveg, a kamerás dolog az egyedüli amit meg lehet érteni, ha valakinek ez a fétise,de a többi az kitalált dolog.
HUN-os régiókód? akkor az telenoros lehet,nem?
-
jooker82
nagyúr
válasz
RigoJancsi #2634 üzenetére
ekkora hülyeségeket nem irhatsz...komolyan.... S3-ról jöttek sokan,meg one x-ről,mindenki jobbnak tarta a g-t aki használja,te mint kivülálló ,nulla használattal pedig lehúzod itt 6 pontban...aminek fele se igaz..
-
koxminator
senior tag
hagyjátok rigójancsit, S3 topikban is közröhej tárgyává vált már, ott is szenvedett egy csomó dologgal, jött itt a zte blade2 +s3 meg egyéb cseréivel, nem kell vele foglalkozni
Viszont akinek ennyire nem jön be, nem tetszik a teló a sok információ meg képek alapján, az mi a fakkért itt sír? Senkit nem érdekel, vegyen magának mást, ifost, galaxy camerát, tökömtudja mit, és hogy egy klasszikust idézzek: oszt' jó napot
más: mentek meg minden, és felrakom ezt a szingapúri 10g-t, kiváncsi vagyok rá, mi változott benne (ha egyáltalán feltűnik)
-
törölt tag
Feltudna dobni valaki egy fotót a dobozon lévő matricáról, ahol a régió betűjel van, már csak azért, hogy ha szerdán megyek a kütyüért, akkor egyből tudjam hol keresni, és ne kelljen percekig bogarásznom hol is találom és mit keressek?
Mellesleg én is S3-ról váltok
-
gumimokus
tag
válasz
RigoJancsi #2601 üzenetére
Hali! Fórumtársunk sógi is S3-ról váltott,neki más a véleménye,mivel ismerem őt,adok is rá!Úgy veszem észre követed a hhozzászolásokat,ha neked ez jött le tényleg más telefont vegyél!
-
xedamen
senior tag
válasz
RigoJancsi #2601 üzenetére
Amíg nem használtad ne nyilatkozz már az akksiról ember!!
Ez itt a készülék topicja, nem az S3-é!
Komolyan nem értem az ilyen embereket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Napirajz könyv
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest