Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hrobi76

    csendes tag

    Sziasztok!
    Egy eléggé érthetetlen dolog történt. Két héten belül már másodjára csinálta a 4x-em hogy este miután feltöltött az aksi, levettem a töltőtől és repülő módba raktam. Mikor reggel felkeltem (6-7 óra múlva) eléggé le volt merülve. :Y Az első alkalommal 32%-on állt a töltöttség, és a kijelző teteje forró volt. Úgy tudom, ott van a proci. Ma reggelre viszont teljesen le volt merülve az aksi, pedig este teljesen feltöltöttem. Máskor megmarad 100%-on reggelig.
    Az első alkalom után bevittem egy LG márkaszerviz pontba (még garanciás), ott csak annyit tanácsoltak hogy ha észreveszem, vegyem ki egy kicsit az aksit... De könyörgök... Amikor alszok, nem nézem meg óránként hogy melegszik-e a procinál és hogy vészesen merül-e az aksi :W
    Nem tudom, hogy valaki tapasztalt már ilyet? Van ötletetek hogy mit tudnék tenni? Most még könnyen megúsztam, mert hétvége van és nem volt gond hogy nem ébresztett miután lemerült. De azért nem kapcsolom ki minden este, hanem repülő módba teszem, hogy reggelente ébresszen.
    Előre is köszi az ötleteket, tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák