Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Szemtelen áron futott be a minden földi jóval felvértezett Redmi K80 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. Vesztes
senior tag
Erős, szép, gyors, elegáns, olcsó! Ezaz!
Ja nem. Bocs.
Vuff.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
ghiottone
nagyúr
Addig olvastam, hogy MTK6582 és kész, ez szép mellényúlás.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/T6FW8 | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Csapoati
nagyúr
Tehat tulajdonkeppen ez egy ocsitott G3 S, gyengebb hardverrel es tobb bloatware-rel. Sok ertelme volt kihoz ni...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
janeszgol
félisten
Jó teszt lett. És egyet is értek. A qvartettből a spirit az, amit ma, 2015-ben bárkinek tudnék szívesen ajánlani.
Magma: erős, de elavult a SoC. Kamera jó, de gondolmo ugyan az van benne, mint a Spiritben. Kinézetre nekem bejön, szép telefon. Képe oké. LTE hiánya: valakinek fájó, valakinek nem. Aki függetlenül veszi és nem gond másikat venni, ha kedve szottyan, annak nem gáz. Aki két évre veszi előfizura, na annak fájó lesz. Ha már most nem az, rövid távon az lesz. El kell fogadni, hogy a jövő a 4G-nek kedvez. (Már csak erre moccan rá a Telekom, Telenor páros, többen férnek egy cellába, gyors, alacsony ping sem zavaró annyira.)Nem rossz ez a Magma sem, csak fél-egy évet késett. Egy évvel még függetlenül 80-ért is jó vétel lett volna, fél évvel meg így, ahogy a tesztben szerepel. Viszont az eredeti S410 SoC-vel még függetlenül 63 ezerért meggondolandó lett volna.
-
m1lan
őstag
Ez a low budget G Flex design nagyon igénytelenül néz ki.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Graphics
Jómunkásember
válasz A 2. Vesztes #1 üzenetére
Néha keresem az ilyen hozzászólások értelmét...
Legalább lehet tudni, hogy MT6582-esre is van Lolli
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
batman1235
csendes tag
Amikor még év elején olvastam hogy jön ez a kvartett azt mondtam hogy az LG most aztán odateszi, de úgy tűnik hogy nagyon nem
a csúcskategórián kívül nem igazán remekelnek mostanában -
dreamdancer
őstag
Van a készülékben és az árban logika.
Sokan akarnak a belépő, 40-50K közötti szintnél jobbat, ez meg a külsejével, az árával és a felületes specifikációval (4 magso SoC) pont azt az illúziót kelti, hogy a vevő a +20 ezerért többet kap. Ezt a lehúzós trükköt (ugyanaz a hardver eltérő csomagolásban és áron) szinte minden gyártó megcsinálja, a Samsungtól a HTC-n át az Apple-ig.
Nem a lényeg a fontos.
-
szemy94
senior tag
Szerintem a két középső tag jó, családban két ballagónak is azt vettük, és mind kettőnek nagyon bejön, szerintem se rossz telefon A kamera az lehetne jobb, kb ennyi, mondjuk a tárhely kicsit fájó, de a Leonba 1GB-vel több van körülbelül
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
roli543
őstag
Miért egy száz éves chipsettel kell kihozni? Ott vannak az új mtk-k, a 6732vel jó is lenne de így....
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
kislaszlo83
tag
most már az Lg-nél is napszúrást kaptak
-
Keil Walker
aktív tag
Eddig azért volt szimpatikus az lg, mert a csúcskategórián kívül az alsóbb szegmensben is odatették magukat. Amit mostanában művelnek az botrány.
-
aelod
veterán
Ezt az SoC-t ebbe a telefonba rakni annyi mint egy vitorlás hajó rakterében görög tüzet gyújtani a lőporos hordók mellett. Felejtsük már el ezt az MTK-t. Ki tudja mennyit gyártottak belőle és hogy mennyi van még a gyártók polcain. S410-el 1.5gb RAM-al azt mondom, hogy jó vétel lenne...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
helixP
nagyúr
Hát ja, ez egy csúnya mellényúlás, és a vásárló csak azt fogja érezni, hogy szar az LG: senkit nem fog érdekelni, hogy jó az, csak nem ezzel a procival.
aelod: Azér' cakli - pakli az egész MTK-t elfelejteni jó nagy hülyeség lenne.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Mi ez a forma már megint ... tiszta gáz hogy ezt erőlteti az LG, régen minden telefonjuk kicsit egyedi volt és a középkategória nem hasonlított a csúcskategóriára !
G2 formája volt a legszebb, de ez a G3 és G4 péklapátszerű nem szép !
Szerk.
A felhasználói felületről nem is beszélve, ocsmány színvilág (4.4.2 szebb volt)
És az a látássérült nagyított vezérlőgombok alul, hát nagyon gáz !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Silenzio
addikt
"nem csak az LTE hiánya miatt, mert rendben, annak hiányát még csak-csak lenyeli az ember"
Mivel a szolgáltatók 3G-re már nem is feljesztenek hálózatot, nem, nem nyeli le az ember. Franc se fog úgy utazni le a Balcsira pl, hogy Pest határában kikapcsol a net. Ráadásul a Balaton környékén is ritka a 3G, legalábbis T-nél. Badacsonynál még a 4G is.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
batai15
félisten
gratulálok az lgnek ezért a szutyokért.-
tényleg olyan lett mint a samsung. -
Baggins86
aktív tag
Ennyiért Xiaomi redmi note 4G... S400 2gb ram hd kijelző, de van ráncfelvarrt változata is S410-el. Ennyi pénzért ez rablás.
-
lmisi
senior tag
Ez valami készülékhiba lehet, nekem is T van xperia Z állandóan kikapcsolt 4g-vel és autópályán nem emlékszem hogy HSPDA de legalább 3g ne lett volna Budapest - Bfüzfő között. Jó néha akadt a youtube a gyereknek pár másodpercre. Veszprém, BAlmádi, Kenese, Füred soha semmi leszakadás nem volt nekem igaz csak a forgalmasabb részeken turistáskodtam alkalomszerűen.
[ Szerkesztve ]
-
gambolputty
csendes tag
A Honor 4C 54000 Ft 2 év hazai garanciával. Nem csak hogy megeszi reggelire ezt a telefont, de még éhes is marad utána. (Kirin 620, 2GB RAM, 4G, + orosz és kínai műholdak stb.) Az az igazság, hogy ha Snapi 410-et rakott volna ebbe az LG, még akkor sem érné meg az árát.
-
hemaka
nagyúr
Ez most annyira nem tetszik, mint a többi..
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Feuerelfe89
csendes tag
hát, pedig vártam.... de ez így ennyiért megint kevés lesz..
Legendd, megnézdnéd, hogy miért nem lehet letölteni a teszvideót? köszi.
-
törölt tag
válasz gambolputty #22 üzenetére
Van belőle Snapi 410-es változat.
-
fornettisuti
veterán
nah, megjottem!
ne mar, 6582¿¡
lg is meghulyult vagy ingyen kapta?
lehet mtk szetosztogatta a megmaradt keszletet.
2giga ram es snapi 615 el lenne ennyi penzert best buy kategoria. ha meg mtk kell akkor is csak a 64bitesekbol.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
bollokcs80
Korrektor
Ó egek....ezt miért?! minek? (m)ennyiért?!
"Különösen Nem Ajánlott" Plecsni
(Gyémánt fokozat a nagykereszttel).Valamint ülj le fiam, egyes!
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
tzsolesz
nagyúr
Hmmmm, ez így tényleg el lett szúrva.
Nem is értem,m hogy került bele ez a chipset. Az LG-re eddig nem volt jellemző régi MTK-át pakolni a cuccaiba. Sőt nem is nagyon használt eddig MTK-t.Utóirat: Kár hogy megszűnt a Texas Instrumental.
-
rullnorbi
csendes tag
Edigital-nál Snapdragon-t írnak.
-
kortic
tag
Akkor én is leírom mt6582 kár volt bele
Ez most 35-40 gurigát érne függetlenül, de a piac Snap410-zel ill MT6732-vel szerelt készülékek megeszik, nem is beszélve a külföldről rendelhető telókról.Az LG-nek vajon mikor lesz HD kijelzős, Snap615-ös, 1,5-2 GB RAM telója?
Local phone smartass, exMobiltudós, szerviztechnikus - kijelzőcsere nélkül nem telefon a telefon
-
Franklin
addikt
Ez hihetetlen!
A most akciósan 25e Ft-ba kerülő Open Dott telefonban van ugyanilyen hardver (csak a kijelző kisebb, méretben és felbontásban is).
Itt valamit nagyon elnézett az LG. Jó lenne majd Ken Hong-ot megkérdezni, ha legközelebb mikrofonvégre kapjátok, hogy ez mégis mi volt... és hogy aki erre rátolta az 'approve'-ot, az a cégnél dolgozik-e még...
-
Borosz
őstag
"A táblázat tökéletesen reprezentálja a MediaTek megoldásának elmaradottságát, még a korábbi Snapdragon 400 chipset is a legtöbb esetben állva hagyja a tesztalanyunkban lévő lapkát."
Teljesítmény-teszt
Benchmark LG Magna Sony XperiaM2 Aqua LG Spirit4GLTE Huawei Ascend G620s
Chipset MT6582 Snapdragon 400 Snapdragon 410 Snapdragon 410
AnTuTu 5.x Benchmark 19422 pont 18500 pont 21181 pont 18781 pont
Vellamo Browser 1758 pont 1760 pont 1877 pont 1873 pont
Vellamo Metal 768 pont 745 pont 781 pont 748 pontÁllva hagyja...? Egy kissé erős megfogalmazás.
-
cidalain
veterán
Spiritből, és a Leonból is létezik a buta 3G verzió MTK alappal, és van az LTE verzió Snapi 410-zel.
Nem lehet hogy ebből is kettő verzió van? (vagy lesz később?)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
atike
nagyúr
....ez durva. Házon belül sincs értelme. Meg kb sehogysem. Mondjuk akkor esetleg lenne, ha az ára olyan lenne. De így... Uh. A G4 mellé elfér - vagy mit gondolhattak...?
-
b0bcat
addikt
Ezt én sem értettem...
Az utóbbi időben - kétségtelenül elég későn - felbukkant MT6582-vel szerelt készülékek tesztjeihez tartozó hozzászólásokban rengetegen ekézik ezt a SoC-t, és nem értem, mi ennek az oka. A maga idejében egy jó proci volt. Nem a Mediatek hibája, hogy pl. az LG mostanra fedezte fel magának.
Azzal tökéletesen egyetértek ugyanakkor, hogy ennyi pénzért minimum MT6732-nek kellene benne lennie egy ilyen készülékben, akár 2 giga RAM társaságában.
U.i.: Saját gyártású összeesküvés-elméletem szerint szándékosan tesznek le a gyártók az asztalra "elrontott" készülékeket - az az üzenet, hogy "ha jót akarsz, nyúlj mélyebben a zsebedbe, mert a középkategóriában már kevesebb a vállalhatatlan kompromisszum".
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
takacsbotond
őstag
Fél áron még jó is lenne...
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Feuerelfe89
csendes tag
-
H.Istvan25
senior tag
Ennyiért hulladék.
Huawei Mate 9
-
DS39
nagyúr
válasz gambolputty #22 üzenetére
a Honor 4C-ben tudtommal nincs 4G. minden másban egyetértek, az sokkal jobb vétel.
-
DWENNON
tag
Először azt hittem, hogy nem európai piacra szánják, de ez a tesztből se derült ki.
-
ctvagyok
őstag
Miért kell HD alá a mali 400mp2-t erőltetni??? A spirit is laggol 720p-vel az olvasottak alapján, akkor ettől mit várt az LG. Ilyen fail készülékeket még a samsung sem minden nap dob ki. Persze biztos lemegy az ára, de ennek a SOC-nek nem ebben az árkategóriában van a helye. Ezerszer inkább a spirit vagy egy g3s, mint ez.
-
DiamondBack
senior tag
MediaTek helyett nem hogy vettek volna régi raktárban porosodó Exynost
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest