-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodicsaba
aktív tag
Na ezért ez egy kicsit túlzás. 2 barátom is vett tegnap M9 et és nagyobb terhelésnél valóban melegszik de nem vészes a többi telefonokhoz képest. Ráadásul szépen elvezeti a hőt és pillanatok alatt visszahűl.
Nem mellesleg nem veszi vissza a teljesítményt iszonyat sebességgel dolgozik Akadás még véletlenül sincs- Antutu 64 ezer. -
Sebestyen01
őstag
805 kellett volna bele,de hat a 64 bit meg kell am a 8 mag meg bla bla... kiforratlan!Az exynos jo, mobil fronton a legjobb jelenleg, bar en nem vonok le antutubol kovetkezteteseket azokat lehet manipulalni! Viszont egy jo MTK csucs soc-t is megneznek mar a felso hazban/bar ott meg a grafikai reszleg karcsucska /
-
Sebestyen01
őstag
Nem jelentheto ki hogy kalap szar annak a fuggvenyeben hogy valaki a bloatware tisztogatas utan sima rendszert kapott!
Batai15:
Szerintem az Lg UI-ban iszonyat sok felesleg van ami visszafolytja az egesz telefont, nem hiaba a kevesebb neha tobb szerintem!Dealer:
Nyilvan a flex 2 re gondoltam mint ahogy mas ezt ossze is rakta a flex 1 nem volt problemas az akkori csucs soc meg 720p ment es jelzem mai napig megy is mint a barom! -
batai15
félisten
amugy meg abszolut ne zavarjon h g2 van nekem is és elő adod a dolgot..
g3 meg flex simán akad a retek qhd miatt.
azé az se feledjük már hogy sebességben óriási előnybe van a htc, és nem csak az optimalizálás miatt. nem lehet a végletekig gyorsítani ha nincs benne kraft.
szóval ha melegszik is jobban, cserébe oda veri szinte az összes telót. -
Sebestyen01
őstag
Vajon hanyszor fogjakeg linjelni ezt az ostoba kepet az emberek? Egsebetek sincs csak ez a kep, az elo adasban elmondtak hogy melegszik de nem fortyog, az hogy a htc milyen softal mutogstta a tedzten senki se tudja.... nem veletlen csuszott a megjelenes, nem feltetlen olnam az soc-t!
-
Sebestyen01
őstag
Biztos nem soc hiba.. ha utannaolvasol mashol egyes emberek legoroltek egy csomo bloatware progit ami gyarilag rajta volt es kisimult... meg kene tanulni optimalizalni Lg nek, ugyan ezt jatszottak a g3al is aztan frissitesekkel olyan allapotba hoztak amivel kuadni kellett volna, itt is ez lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest