Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Voiceless

csendes tag

válasz Callmaster #223 üzenetére

Nagyon jól szól. Állítható a DTS hangzás. Átlag telefonnál tisztább, de azért jó, ha van egy márkásabb fülesed. Gyári nem rossz, de nem árt egy jobb.

• Voiceless

csendes tag

Köszönöm a válaszokat. :R

A G8s-em telhesen új és bontatlan volt. A Mi8-am volt refurbished. Két hónap után bevittem nekik kijelzőhibával, és apróbb ellenőrzések után teljes árát beszámították az új készülékbe. Szóval különösebb baj nincs szerintem a Turbadoval. Az ujjlenyomat olvasó hibáját is inkább szoftveresnek tartom. Annó még volt G3as LGm is. Sajnos minőségben ez nem az a szint. Kamera nagyon jó, mint minden Gs LGnek, de azért vannak hiányosságok. Mondjuk elvileg ez a legolcsóbb snapi 855ös telefon a hazai piacon. Csak szégyen kimomdani, hogy maga a xiaomi (Mi8) szoftveresen köröket vert a G8ra. Pont egy hónapja vettem amúgy. Azonnal kellett új készüléket válasszak mikor leadtam a hibásat, szóval ezt választottam. Ettől függetlenül nagyon jó telefonnak tartom, de valószínű ezért az árért most a realme 6 prot választanám, de akkor nem volt készleten.

• Voiceless

csendes tag

Sziasztok!
    Bő egy hónapja vásároltam meg a készülékem. Vannak dolgok amik nem igazán tetszenek, és szeretném őket megvitatni.

1. Az ujjlenyomat olvasó hibája nálam. Kb. 10-ből 1-2 alkalommal előfordul nálam, hogy maga a nyitó hangot kiadja, de a kijelző nem villan fel. Ezután a power gomb-al le kell zárjam ismét a készüléket, majd újra kinyitni, és akkor általában működik rendesen. Van-e erre bármi megoldás?

2. Töltésidő. Három hónapon belül ez a második telefonom. Turbado-ról rendeltem egy Mi-8-at, aminek két hónap után behalt a kijelzője, és mivel már kifutott utána kértem a G8s-t. Előtte egy Meizu M6 Note-om volt. Az kb. 1,5 óra alatt képes volt feltölteni az Mcharge 3.0 (ugyan az elvileg mint a Qc 3.0) 100%-ra. Viszont a G8s valami borzasztó lassan tölt, még úgy is hogy az optimalizált (lassabb) töltést kivettem. Néztem, hogy a gyári töltője elég gagyi. Nincs most nálam, de ha jól emlékszem 16w 1,9A. Vettem korábban egy Blitzwolf PL-3-as 36w-os QC 3.0 töltőt aminek elvileg kompatibilisnek kellene lennie a telefonnal, de nem igazán vettem észre, hogy bármivel is gyorsabban töltene mint a gyári. Haverom Xiaomi-ját lényegesen hamarabb feltöltötte mint a gyári töltő. 50%-ról kb. 70 percet ír a telefont 100%-os töltésig. Mérni nem mértem percre pontosan, de kb. valós. Nálatok mi a helyzet? Milyen töltővel, és hogy tölt a telefon?

Új hozzászólás Aktív témák