Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
"Szerintem a 4x topicban egy sárgulásról se irtak,vélhetően nem lg párti az ismerősöd... vagy többet lök neki a samsung,h azt ajánlgassa. pár pixelhibás volt,más ról nem tudok.."
Persze, más indíték nem is lehet, csak az, hogy biztos Samu, vagy Alma fan.
Nincs ilyen párti vagy olyan párti. Aki szakmai szemmel nézi a kütyüket, ott nincs helye fan-ságnak. De gondolom ezt te is tudod. -
zack
nagyúr
Értelmeztem én, de nem fogalmazol világosan.
Még most sem értem ezt: "az lte-ről a g fele"
Optimus 4X-nél is az volt, hogy ilyen jó meg olyan jó. Amikor pedig megkérdeztem, illetve aktuálissá vált volna a vétele, a barátom azt mondta, ő jót akar nekem, és ha ez kell, még akkor sem hozat nekem. Azt mondta ennyi hibás kijelzőt még az életbe nem látott ami a 4X-ben volt, hiába IPS. Gondolok itt a sárgulási problémára.
Szóval friss még a G is a mi régiónkban ahhoz hogy objektíven ki lehessen jelenteni, semmi gondja nincs a telefonnak hardveresen. -
zack
nagyúr
Nem feltétlen működik jól ez a betárazós rendszer ám, bár 500MB alatt nem láttam még a szabad RAM-ot S4-en. Note2-nél volt megfigyelhető, hogy 2-300MB környékén már érezhető volt a rendszer "betárazása", holott elvileg ennek észrevétlenül kellene működnie. Aztán RAM pucolás után azt érzed megtáltosodott a rendszer miután 5-600MB-ot felszabadított. Nem tökéletes az Android rendszer még ilyen szempontból, mert ha az lenne, erre nem lenne szükség, illetve nem éreznéd az előtöltésből adódó "betárazást".
Papíron ezek a dolgok jól hangzanak, de a gyakorlatban sajnos ezek még másképpen működnek.
Az hogy az LG-ben több a szabad RAM, biztos a bloatware progiknak is köze van hozzá. S4 esetében 400Mb-tal soványabb a ROM (2,4GB-ról 2GB környéke) bloatware pucolás után. Persze van akinek ezek is fontos fícsörök, de én ezeket nem használtam egyik Samsung telefonban sem. LG-nél lehet kevesebb a sallang és ezért annyi amennyi. Abban igazat adok, hogy jó a gyári ROM, de ez is típus függő. S2, S3, Note2 esetében olyan szintre fejlődtek a főzelékek, hogy simán jobbak lettek bug mentesen mint a gyári ROM-ok (persze kivétel itt is van). Kényelmesebb is volt a használatuk, mert eleve ki voltak pucolva, 1-2 dolog optimalizálva volt bennük a gyárihoz képest, és a témázhatóság és egyéb módosítások (átlátszó status bar stb) eleve adottak voltak a deodex-ből adódóan.
S4 más tészta, a főzött ROM-ok, kernelek nagyon gyerekcipőben vannak még, szinte csak a gyári tűnik egyelőre jó megoldásnak. Ebből is van már Super Slim deodexed rootolt verzió, amiben valamiért jóval több a szabad RAM, mint a főzöttekben, isten tudja miért. De nem kizárt, hogy Q3-Q4-re felf fognak fejlődni a főzöttek a Note2 szintjére. De az is elképzelhető hogy ez a viszonylagos lassú ütem nem véletlen. Mindenki a Vanilla-t várja, mint főzelék alap. Én is mint felhasználó, és gondolom a rommerek is. Volt Nexus4-em, és az a ROM bármelyik telefonon levő rendszert pics@n rúg sebességben, RAM használatban, gyorsaságban. Szerintem ősszel már lesz S4-re Vanilla, ahogy HTC One-ra is. Ez igen nagy löket lesz az egyébként is penge hardvereknek. Megszűnik a bloatware probléma, nem kell pucolgatni, kapunk egy tiszta stock Androidos felületet, ahogy azt a Google kitalálta.Érdekes módon a rendszer betárazása RAM-ból sokkal jobban működött Nexus 4-en, mint bármelyik Samsungon. Ott tényleg észrevehetetlen.
-
zack
nagyúr
Amíg zárt a bootloader, és továbbra is szigorúan veszi az LG a szoftveres módosításokat és gari vesztéssel jár, addig jöhet f@sz kiverő modelljük is, akkor sem veszem meg. Mondjuk S600-ról S800-ra eleve nem is váltanék, max a következő generációra, de az majd csak jövőre jön szerintem. 2013-ban az S800 lesz a full.
A Csajom L9-et használ, és korrekt darab, sokat fejlődött az LG az elmúlt 1-2 évben, de még hiányzik a tökéletességhez a "szabadabb" szemlélet, ami miatt inkább a Samu-t választom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest