Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz jooker82 #47 üzenetére

nem írtam, hogy típushibája van, hanem azt, hogy vannak hibái - nem mindegy!
    írtam, hogy nem megyek bele, okkal...

közben olvasom a g2-vel kapcsolatos találgatásokat, hogy nagyon vékony lesz, így a hátlapján lesznek a kezelők (hangerőszabályzó, főkapcsoló), érdekes lesz - ha igaz -, de legalábbis szokatlan...
    igaz, jön a lenovo is, ők inkább várósabbak részemről, támogatásban - vélhetően - nem lg szint lesz...

• kali

legenda

válasz jooker82 #42 üzenetére

sosem lenne vége, ha belekezdenék - írok néhány példát, jön majd a válasz, hogy nem, meg kivételes eset...stb, ne haragudj, de inkább más kárán tanultam, amikor leírtad, hogy a környezeti fényerőnek nincs köze az elkészített fénykép minőségéhez, de a hibaarányról is írtál érdekes dolgokat...stb, vagy azt, hogy vegyék nyugodtam bolti garival, mert nincs hibája a telefonnak, de gondolom akkor akár ki is fizetnéd az árát bárkinek, ha véletlenül mégis elromlana akár egy darab is, vagy garantáltan nem fog? :U - és ez amúgy sem az a téma, ahol ezt feszegetni kellene, van neted, keresőd is...stb, tedd azt, amit én is, részint fordított hozzáállással.
    bolti garival én sosem vásárolok mobiltelefont, nem volt még rá példa a 16 év alatt - pedig 24 különböző típusnál járok -, és eztán sem szándékozom.
    lg esetén a g pro lenne az, ami - a nagy méretet kivéve - kipróbálható lenne részemről, mert hardverileg okésnak tűnik, esetleg majd a g2, ha többet tudok róla, de a g-t hiába veszem sokszor a kezembe... :(
    nem vagyok lg utáló, a nexus 4 is használható telefon.

• kali

legenda

válasz jooker82 #39 üzenetére

ellentmondás? persze... :U
    megnéztem.
    ja, hogy a g nem olyan egyszerű hazai régiós firmware verzióval, pláne a frissítések tekintetében, illetve gyártói garanciával...
    pont azt írtam, sokan ráfogják, hogy g-nél csak unalmukba buherálnak, hiszen minden tökéletes, de ez sajnos nem igaz, bár gondolom te átugrod a problémás véleményeket!?!?
    magad is azt írod, hogy 1 gigabyte felett, pedig az s3 csak 1 gigabyte ram, szemben a g-vel.
    arra a kérdésre nem válaszoltál, hogy s3 lte típusról ment át valaki? mert abban már 2 gigabyte ram van, és nagyon más.
    a g2 lesz forgalmazva hivatalosan, normális feltételekkel magyarországon?

• kali

legenda

válasz jooker82 #35 üzenetére

az a tw miatt van, aki más tesz fel, annál már nincs gond, de ez legyen az s3 legnagyobb problémája...
    közben elég sok mókolási szándékot és tettet találtam a g témában is - kamera hack, ilyen szingapúr, meg olyan hong kong firmware...stb - szóval csak nem tökéletes, vagy valakinek semmi sem jó, illetve kísérletezik, de akkor ez az lg és a g esetén is igaz...
    azért csak vannak g hibák, ha elfogulatlanul rákeres az ember a típus + hiba, error...stb kombinációkra, de még a g pro, esetén, és így lesz ez a g2 alatt is, ahogy bármilyen másik gyártó és típus esetén sincs tökéletes telefon.
    be is fejelztem, mert továbbra sem vagyok hajlandó azzal a tudattal feküdni és kelni, hogy az optimus g - és sok mág új lg típus - hibátlan, minden más gyártó - szinte - összes típusa pedig rossz, én már csak ilyen elfogult vagyok, na... :)

pit stop; így igaz, ilyen téren a sony is rugalmasabb, mint az lg.

• kali

legenda

válasz jooker82 #32 üzenetére

nem feltétlenül fogy el, hanem betáraz a rendszer, a kettő nem azonos.
    ajánlott olvasmány; link
    a g, g2...stb 2 gigabyte ram, itt pláne nem kell félni ilyen problémától, ahogy az s3 lte, s4 esetén sem, de a sima s3 - és még néhány ilyen szintű 1 gigabyte ram verziós telefon tud bosszantó dolgokat csinálni, persze csak szélsőséges esetben.
    a g témáben is találni olyan hozzászólást, ahol csak 400 - 500 megabyte szabad ram van általában.
    s4, reggel óta megy, nincs kilövöldözve semmi, nem zárogatok be semmit, és 1 gigabyte feletti értékű a szabad ram;
    s4_ram
    nem ijednék meg, ha csak a fele lenne, mert tudnám, hogy miért és mire táraz be, nem is értem azokat, akik állandóan tisztítgatják, mert keveslik a látszólagos szabad memóriát, pláne 2 gigabyte esetén...
    dehogy mindegy, hogy mennyit adnak el belőle, a legjobb telefonok esetén is egyszerűbb több hibásat kiszúrni, ha sokkal több került eladásra, bár az lg esetén még adott ez a hibalehetőség, egyelőre csak álmodik a samsung eladási számairól, és nem csak a g, de g2 sem feltétlenül hajaz még rá...

pit stop; az - sajnos - még nem minden...
    az lg viszont rázósabb ilyen téren.

• kali

legenda

válasz jooker82 #30 üzenetére

az s3 alatt 1 gigabyte ram van, a g esetén pedig 2 gigabyte ram van, ezen nincs mit vitatkozni, 1 gigabyte szerintem is kevés!
    s3 lte alatt 2 gigabyte adott, arról is mentek ár g-re?
    senkit sem akarok megbántani, de több olyan volt s3 tulajt látok most például a g-s témában, akik minimális hozzáértássel sem rendelkeznek, az s3 topic is csak a kérdéseikből és problémáikból áll(t), már a g-vel kapcsolatban is írtak sok kérdést, illetve van hiányérzetük az s3-hoz képest, ezért is írtam korábban, hogy tökéletes telefon nincs, de várjuk ki a végét, lesz még alakítás a g-s témában is...
    az lg is elkezdi a típusok ömlesztését, g2...stb, és a nagy számok törvénye hozza majd a velejáróját, ezt már most borítékolom!

• kali

legenda

válasz jooker82 #28 üzenetére

nem feltétlenül, de egyrészt kevésbé foglalkozik vele, másrészt nem zár le mindent, mint az lg, sony...stb, hogy nyitás után már nem lehet visszazárni, legalábbis nem könnyedén, és/vagy nyom nélkül!
    samsung esetén sem mindenki vágyik mókolsára, és kevesebb problémája is van, a gyári - de még szolgáltatós - firmware verzióval is jól működik a telefon, aki állandóan buherál - mert többre vágyik -, annál nincs megállás, feltesz egy mókolt firmware verziót, néhány napig isteníti, később már talál néhány hibát, vagy generál a gányolt firmware, ezért újabb és újabb főzött verziókat próbál ki, keresi a tökéleteset, de olyan meg nincs...
    sok a nyitottság miatt vesznek samsung telefont, mert az a legkönnyebb buherálni, és ilyen irányú támogatottság is ott a legjobb, de ez azzal is jár, sok a legtöbb főzött firmware használója samsung tulajdonos, és ebből soka azt a téves következtetést vonják le, hogy a samsung telefonok csak mókollással jók, pedig ez így nem igaz, csak aki buherálni akar, az főként ezen gyártó telefonját veszi, ezért megy el az arány ilyen irányban, de attól még a gyári rendszerrel is rendben vannak a samsung telefonok!

• kali

legenda

válasz Balu12 #21 üzenetére

az elég sűrűn cserélgetheti, de biztos nem ez a legfontosabb szempont egy telefonnál...

PAtr0n; nekem is elég, még a 16 gigabyte kapacitású telefon is, bár a memóriakártya nem csak bővítésre jó, szóval baj nem lehet belőle, ha adott egy telefon esetén.

• kali

legenda

válasz PAtr0n #13 üzenetére

miként bővíthető a g?
    mert memóriakártyával nem...
    a g pro már bővíthető memóriakártyával.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés