- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Én még csak hibákról se nagyon tudnék irni,az,hogy nincs otg,meg kevésbé jó kamera terén mint s4,az nem hiba... működésileg meg szinte kifogástalan..
Olvastam én is korábban,hogy egy nagyon vékony telefont akar az LG, 4,9,vagy 5,9 mm.. kérdés,hogy ez már a jack bemenetnek nem e szab gátat,meg az aksit,hogy préselik bele,és ha valóban jól olvastad,kiváncsi vagyok a hátlap gombjaira.. Talán valamilyen érintős alapon fog működni?
-
jooker82
nagyúr
Azok gsm boltból vásároltak...ugyanúgy samsungot is lehet kapni szürke importost..de kdz-vel lelehet frissiteni... És nem kell terelni,valóban ugyanolyan jó az ázsiai régiós szoft és teló is,mint az eus... Lehet kapni gyári garival is...G-t...Nyilván a szürke importos olcsóbb énmagam is ezért vettem igy..
A kamera az olyan rész,hogy mindig lehet jobbat csinálni,mint az adott,akár az s4-et nézzük is,ott is sokan gyengének tartják..múltkor Gizmo94 volt kiakadva miatta,bár szerintem a 808 után is is az s4 a legjobb kamerában..
Azt úgy értettem,hogy 1 gb és vagy az felett..szóval,ha nem fogalmaztam jól érts úgy,de a lényegen nem változtat,az s3 gyengusz ilyen téren... Lte-ről nem tudom,h váltottak e,külön nemigen irták...de az nem biztosm,hogy különösebben feljebblépés lenne..
Te meg irtál tipus hibákról a G esetében,légyszi ezt vázold már fel...Mi az amire tömegesen panaszkodunk...?? -
zack
nagyúr
Nem feltétlen működik jól ez a betárazós rendszer ám, bár 500MB alatt nem láttam még a szabad RAM-ot S4-en. Note2-nél volt megfigyelhető, hogy 2-300MB környékén már érezhető volt a rendszer "betárazása", holott elvileg ennek észrevétlenül kellene működnie. Aztán RAM pucolás után azt érzed megtáltosodott a rendszer miután 5-600MB-ot felszabadított. Nem tökéletes az Android rendszer még ilyen szempontból, mert ha az lenne, erre nem lenne szükség, illetve nem éreznéd az előtöltésből adódó "betárazást".
Papíron ezek a dolgok jól hangzanak, de a gyakorlatban sajnos ezek még másképpen működnek.
Az hogy az LG-ben több a szabad RAM, biztos a bloatware progiknak is köze van hozzá. S4 esetében 400Mb-tal soványabb a ROM (2,4GB-ról 2GB környéke) bloatware pucolás után. Persze van akinek ezek is fontos fícsörök, de én ezeket nem használtam egyik Samsung telefonban sem. LG-nél lehet kevesebb a sallang és ezért annyi amennyi. Abban igazat adok, hogy jó a gyári ROM, de ez is típus függő. S2, S3, Note2 esetében olyan szintre fejlődtek a főzelékek, hogy simán jobbak lettek bug mentesen mint a gyári ROM-ok (persze kivétel itt is van). Kényelmesebb is volt a használatuk, mert eleve ki voltak pucolva, 1-2 dolog optimalizálva volt bennük a gyárihoz képest, és a témázhatóság és egyéb módosítások (átlátszó status bar stb) eleve adottak voltak a deodex-ből adódóan.
S4 más tészta, a főzött ROM-ok, kernelek nagyon gyerekcipőben vannak még, szinte csak a gyári tűnik egyelőre jó megoldásnak. Ebből is van már Super Slim deodexed rootolt verzió, amiben valamiért jóval több a szabad RAM, mint a főzöttekben, isten tudja miért. De nem kizárt, hogy Q3-Q4-re felf fognak fejlődni a főzöttek a Note2 szintjére. De az is elképzelhető hogy ez a viszonylagos lassú ütem nem véletlen. Mindenki a Vanilla-t várja, mint főzelék alap. Én is mint felhasználó, és gondolom a rommerek is. Volt Nexus4-em, és az a ROM bármelyik telefonon levő rendszert pics@n rúg sebességben, RAM használatban, gyorsaságban. Szerintem ősszel már lesz S4-re Vanilla, ahogy HTC One-ra is. Ez igen nagy löket lesz az egyébként is penge hardvereknek. Megszűnik a bloatware probléma, nem kell pucolgatni, kapunk egy tiszta stock Androidos felületet, ahogy azt a Google kitalálta.Érdekes módon a rendszer betárazása RAM-ból sokkal jobban működött Nexus 4-en, mint bármelyik Samsungon. Ott tényleg észrevehetetlen.
-
jooker82
nagyúr
elhisszük,hogy utálod az lg-t,pedig lehet,hogy ezt is 2 oldalba fogod megmagyarázni,hogy miért nem ...
A G-nél,honkongi,meg singapúri dolgokról beszélünk és szerinted azért keressük ezt,meg tesszük fel,mert hibás valami??ugyanmár....
fussál egy kört és nézd meg jobban.
Sokan honkongi régióst vettek,de azt nem tudják frissiteni,csak eusra,hogy magyar nyelv is legyen benne,a singapurit,meg csak egy valaki tette fel,kisérlet céljából,mert ott van v10g, de vélhetően ugyanaz,mint az Eus v10f.... egyiknek sincs semmi baja,teszi a dolgát.. A camera hacket meg csak unalmunkba tettük fel.. egy rootolást igényel és annyi... puszta kiváncsiság Nem mondom,hogy tökéletes a camera,de mindenkinek megfelel mobilfotózásra...
szégyen azért az,hogy az s3-at mókolni kellett,hogy ne akadozzon.. és nehogy azt mond már,hogy csak ennyi baja legyen.. A gördülékeny laggmentes működés már alap 1GB ram felet felső kategóriában...
Vajon,milyen ellentmondásod lesz még? -
jooker82
nagyúr
Elég szomorú,hogy az s3 esetében lassulásokról ,késői névjegyzék meg tárcsázás betöltésekről számolnak be,holott korábban mindenki szépnek és jónak adta elő.. Nekem a 4x sose lassult be,semmilyen téren,a G meg vajsimán működik..
Az eladásra meg csak annyit,hogy a g-ből is már több milliós lehet az eladás,de továbbra sem találunk hibákat,német oldalakat is nézegetek,meg olaszt,de ott se panaszkodnak. Mint irtam,ha egy szoft jó,akkor a darabszám már nem befolyásolja a működést... arányosan meg bárhogy nézve is... -
jooker82
nagyúr
nem az s3-ra irtam,hanem általánosan a samsungoknál hamar elfogy a ram....de persze arra is igaz és a 4x-el összevetve ,nekem 400-500 mb szabad ram volt a 4x-en,mig az s3-on örültek,ha a 200-at elérték,ezt személyesen is láttam. az s4-re is panaszkodtak,hogy 200 ra is képes leesni,nekem a g-n vigan megvan a 800-1100 mb ram és kb 2 hete inditottam utoljára.
bár elvileg az s4-nél már javult valami,kezdetben sok akadásról lassulásról irtak.
a nagy számok törvénye pedig nem utal semmire,ha egy telefon jól van optimalizálva,akkor mindegy hogy 10 db-ot,vagy 10 milliót adtak el belőle,egységesen jól fog működni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest