- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
"Szerintem a 4x topicban egy sárgulásról se irtak,vélhetően nem lg párti az ismerősöd... vagy többet lök neki a samsung,h azt ajánlgassa. pár pixelhibás volt,más ról nem tudok.."
Persze, más indíték nem is lehet, csak az, hogy biztos Samu, vagy Alma fan.
Nincs ilyen párti vagy olyan párti. Aki szakmai szemmel nézi a kütyüket, ott nincs helye fan-ságnak. De gondolom ezt te is tudod. -
nem írtam, hogy típushibája van, hanem azt, hogy vannak hibái - nem mindegy!
írtam, hogy nem megyek bele, okkal...közben olvasom a g2-vel kapcsolatos találgatásokat, hogy nagyon vékony lesz, így a hátlapján lesznek a kezelők (hangerőszabályzó, főkapcsoló), érdekes lesz - ha igaz -, de legalábbis szokatlan...
igaz, jön a lenovo is, ők inkább várósabbak részemről, támogatásban - vélhetően - nem lg szint lesz... -
zack
nagyúr
Értelmeztem én, de nem fogalmazol világosan.
Még most sem értem ezt: "az lte-ről a g fele"
Optimus 4X-nél is az volt, hogy ilyen jó meg olyan jó. Amikor pedig megkérdeztem, illetve aktuálissá vált volna a vétele, a barátom azt mondta, ő jót akar nekem, és ha ez kell, még akkor sem hozat nekem. Azt mondta ennyi hibás kijelzőt még az életbe nem látott ami a 4X-ben volt, hiába IPS. Gondolok itt a sárgulási problémára.
Szóval friss még a G is a mi régiónkban ahhoz hogy objektíven ki lehessen jelenteni, semmi gondja nincs a telefonnak hardveresen. -
sosem lenne vége, ha belekezdenék - írok néhány példát, jön majd a válasz, hogy nem, meg kivételes eset...stb, ne haragudj, de inkább más kárán tanultam, amikor leírtad, hogy a környezeti fényerőnek nincs köze az elkészített fénykép minőségéhez, de a hibaarányról is írtál érdekes dolgokat...stb, vagy azt, hogy vegyék nyugodtam bolti garival, mert nincs hibája a telefonnak, de gondolom akkor akár ki is fizetnéd az árát bárkinek, ha véletlenül mégis elromlana akár egy darab is, vagy garantáltan nem fog?
- és ez amúgy sem az a téma, ahol ezt feszegetni kellene, van neted, keresőd is...stb, tedd azt, amit én is, részint fordított hozzáállással.
bolti garival én sosem vásárolok mobiltelefont, nem volt még rá példa a 16 év alatt - pedig 24 különböző típusnál járok -, és eztán sem szándékozom.
lg esetén a g pro lenne az, ami - a nagy méretet kivéve - kipróbálható lenne részemről, mert hardverileg okésnak tűnik, esetleg majd a g2, ha többet tudok róla, de a g-t hiába veszem sokszor a kezembe...
nem vagyok lg utáló, a nexus 4 is használható telefon. -
ellentmondás? persze...
megnéztem.
ja, hogy a g nem olyan egyszerű hazai régiós firmware verzióval, pláne a frissítések tekintetében, illetve gyártói garanciával...
pont azt írtam, sokan ráfogják, hogy g-nél csak unalmukba buherálnak, hiszen minden tökéletes, de ez sajnos nem igaz, bár gondolom te átugrod a problémás véleményeket!?!?
magad is azt írod, hogy 1 gigabyte felett, pedig az s3 csak 1 gigabyte ram, szemben a g-vel.
arra a kérdésre nem válaszoltál, hogy s3 lte típusról ment át valaki? mert abban már 2 gigabyte ram van, és nagyon más.
a g2 lesz forgalmazva hivatalosan, normális feltételekkel magyarországon? -
az a tw miatt van, aki más tesz fel, annál már nincs gond, de ez legyen az s3 legnagyobb problémája...
közben elég sok mókolási szándékot és tettet találtam a g témában is - kamera hack, ilyen szingapúr, meg olyan hong kong firmware...stb - szóval csak nem tökéletes, vagy valakinek semmi sem jó, illetve kísérletezik, de akkor ez az lg és a g esetén is igaz...
azért csak vannak g hibák, ha elfogulatlanul rákeres az ember a típus + hiba, error...stb kombinációkra, de még a g pro, esetén, és így lesz ez a g2 alatt is, ahogy bármilyen másik gyártó és típus esetén sincs tökéletes telefon.
be is fejelztem, mert továbbra sem vagyok hajlandó azzal a tudattal feküdni és kelni, hogy az optimus g - és sok mág új lg típus - hibátlan, minden más gyártó - szinte - összes típusa pedig rossz, én már csak ilyen elfogult vagyok, na...pit stop; így igaz, ilyen téren a sony is rugalmasabb, mint az lg.
-
nem feltétlenül fogy el, hanem betáraz a rendszer, a kettő nem azonos.
ajánlott olvasmány; link
a g, g2...stb 2 gigabyte ram, itt pláne nem kell félni ilyen problémától, ahogy az s3 lte, s4 esetén sem, de a sima s3 - és még néhány ilyen szintű 1 gigabyte ram verziós telefon tud bosszantó dolgokat csinálni, persze csak szélsőséges esetben.
a g témáben is találni olyan hozzászólást, ahol csak 400 - 500 megabyte szabad ram van általában.
s4, reggel óta megy, nincs kilövöldözve semmi, nem zárogatok be semmit, és 1 gigabyte feletti értékű a szabad ram;
nem ijednék meg, ha csak a fele lenne, mert tudnám, hogy miért és mire táraz be, nem is értem azokat, akik állandóan tisztítgatják, mert keveslik a látszólagos szabad memóriát, pláne 2 gigabyte esetén...
dehogy mindegy, hogy mennyit adnak el belőle, a legjobb telefonok esetén is egyszerűbb több hibásat kiszúrni, ha sokkal több került eladásra, bár az lg esetén még adott ez a hibalehetőség, egyelőre csak álmodik a samsung eladási számairól, és nem csak a g, de g2 sem feltétlenül hajaz még rá...pit stop; az - sajnos - még nem minden...
az lg viszont rázósabb ilyen téren. -
az s3 alatt 1 gigabyte ram van, a g esetén pedig 2 gigabyte ram van, ezen nincs mit vitatkozni, 1 gigabyte szerintem is kevés!
s3 lte alatt 2 gigabyte adott, arról is mentek ár g-re?
senkit sem akarok megbántani, de több olyan volt s3 tulajt látok most például a g-s témában, akik minimális hozzáértássel sem rendelkeznek, az s3 topic is csak a kérdéseikből és problémáikból áll(t), már a g-vel kapcsolatban is írtak sok kérdést, illetve van hiányérzetük az s3-hoz képest, ezért is írtam korábban, hogy tökéletes telefon nincs, de várjuk ki a végét, lesz még alakítás a g-s témában is...
az lg is elkezdi a típusok ömlesztését, g2...stb, és a nagy számok törvénye hozza majd a velejáróját, ezt már most borítékolom! -
nem feltétlenül, de egyrészt kevésbé foglalkozik vele, másrészt nem zár le mindent, mint az lg, sony...stb, hogy nyitás után már nem lehet visszazárni, legalábbis nem könnyedén, és/vagy nyom nélkül!
samsung esetén sem mindenki vágyik mókolsára, és kevesebb problémája is van, a gyári - de még szolgáltatós - firmware verzióval is jól működik a telefon, aki állandóan buherál - mert többre vágyik -, annál nincs megállás, feltesz egy mókolt firmware verziót, néhány napig isteníti, később már talál néhány hibát, vagy generál a gányolt firmware, ezért újabb és újabb főzött verziókat próbál ki, keresi a tökéleteset, de olyan meg nincs...
sok a nyitottság miatt vesznek samsung telefont, mert az a legkönnyebb buherálni, és ilyen irányú támogatottság is ott a legjobb, de ez azzal is jár, sok a legtöbb főzött firmware használója samsung tulajdonos, és ebből soka azt a téves következtetést vonják le, hogy a samsung telefonok csak mókollással jók, pedig ez így nem igaz, csak aki buherálni akar, az főként ezen gyártó telefonját veszi, ezért megy el az arány ilyen irányban, de attól még a gyári rendszerrel is rendben vannak a samsung telefonok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest