- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Szerintem pár retardált miatt nem kellene legközelebbi szavazás ötletét elvetni, elég lenne az idióta hozzászólásokat törölni.
Nehéz kérdés mi lehetne a neve, én is törtem rajta a nevem, talán LG Fancy, vagy LG Trust, hogy megmutassa az LG, hogy már jóval megbízhatóbbak a telefonjaik. Vagy esetleg Trusty ugyanazt jelenti.
-
MrSealRD
veterán
Köszönöm a BAN-t, mert ezzel gyakorlatilag elismerted, hogy igazam van. Ha nem így lett volna nem bannolsz, hanem tényekkel és érvekkel alátámasztva leírod miért is vagyok "hülye". De ez így egyszerűbb volt.
Csak a tisztánlátás végett én nem kértem számon senkit és semmit.
Ahogy fogalmaztam hozzászólásomban ezek szerintem "bakik".Ennyit erről, részemről le van zárva a téma.
ui: Remélem megfelelőnek találod az üzenet hangnemét és nem kapok megint 24-et csak mert leírtam ezzel kapcsolatos véleményem.
-
MrSealRD
veterán
Akkor csak azt áruld el, nekem mi közöm a Bikicsunájhoz? Utaltam talán valamivel arra, hogy az ilyen jellegű neveket részesítettem előnyben? Ha már beszóltál, legalább utánnanézhettél volna. Pont az ilyen és ehhez hasonló agymenéseket szóltam le mint a Bikicsunáj.
Hogy mi vállalható és mi nem az más kérdés. A stílusom a felháborodottságom tükrözi a játék lebonyolításával kacsolatban. Semmilyen szabályozott kerete nem volt. Ha már "ekkora cég" néhány triviális baki ami talán szintén nem engedhet meg magának:
1. Először arról volt szó, hogy 5 név lesz kiválasztva, most minden magyarázat nélkül itt van 10?
2. A névgyűjtés lezárásakor "várhatóan" 1 hét múlva indult volna a szavazás, ami ma vagyis 2! héttel később indult.
3. al Gibson egy hozzászólásában mondta, idézem :
"van még 2 napunk gyűjtögetni.
Jó lenne, ha több magyar elnevezést találnátok ki, ilyenek iránt is nyitott az LG."
Ebből én minden nagyobb kombinálási szándék nélkül azt nem értem, ezt miért nem lehetett
az elején közölni. Most akkor milyen nevet is akart az LG a magyar piacra, angolt vagy magyart? Mert amellett, hogy kreatív és ötletelő verseny volt, frankón így van fogalmazva mindenhol, hogy az LG ezt meg azt akarja. Akkor tessék leírni világosan mit is akar, de az elején ám.Az már talán ennek szervezetlenségnek az eredménye, hogy egyes emberek ágyúval lőttek verébre, és közelítettek egy kisebb zsebszótárt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest