- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
knyitogato #15 üzenetére
én most költöztem vissza a 3D-ből a 2X-be..
Már GB-vel is igen jó készülék - és elvileg mostanában kell jönnie az ICS-nek. Ha olyan jó lesz, mint az L7-4X HD-n, akkor öröm és bódottá!Amúgy elsőre a FullHD videóba belenagyítás elég félelmetes élmény...
Jó kis teló ez a 4X HD - már csak egy jó ár kell és...
-
jooker82
nagyúr
Én a k750-et vettem, 2006 augusztusába és utána jelent utána alig vártam,h megjelenjen a k800,de lehet,h akkor csak a vodánál strartolt későn...
Akkoriban több telefon is tudott ilyet csinálni,de szerintem az LG nem pont csak ezt hirdeti vele... rajzolni akkor még nemigen tudtunk rá... -
H-ger
tag
lassan lehetne 4X HD blogot nyitni....
-
Mogcaa
aktív tag
Jó kis cucc de a 2x szoftveres támogatottsága után (még mindíg sehol egy ics és a gyári rendszer eszméletlen SZ@R a bladem gyorsabb volt....) nemhiszem hogy lesz még 1x lg-m....
-
Beri78
őstag
jópofa fícsőr
-
RaveForce
veterán
kiváncsi vagyok ezzel is olyan csúfosan buknak eladásokban, mint a tavalyi csúccsal....ráférne egy kis siker a kisebbik dél-koreaira is már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest