Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mit csinálsz, Nokia?
- Idén mindenki siet valahova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
Szép és jó,de kell ez? :-)
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
Diamond500 #1 üzenetére
Hogyne kéne???
A 8800 Arte sapphire-on is imádtam a bőrbetétet a hátlapon.
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
válasz
Diamond500 #1 üzenetére
Nekem nagyon is kellene. Annak idején a BlackBerry sem volt rest bőrt használni. Manapság meg leginkább a különfélébb luxusmobilokon volt eddig elérhető.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
hallerlaller
addikt
Kicsit sok a bs, hogy lehet gyönyörű egy öltés
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
babkukta
senior tag
válasz
Diamond500 #1 üzenetére
inkább maradjunk csak fém,üveg műanyag triónál? Szerintem nem rossz, ha van még1 lehetőség. De egyébként nem muszáj bőr hátlappal venni.
-
Kékes525
félisten
Bőr nagyon kényes állandó használatra és nem szép telefonra. De kinek a pap, kinek a papné...
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Annyira nem kényes az... Motoros cuccok, cipők nap mint nap használatban mégsem esnek szét akár évekig és komolyabb igénybevételnek vannak kitéve. Rugalmas anyag, sokkal jobban tűri a leejtést mint a kemény műanyag, üveg vagy fém. Esetenként egy kis patina még jól is állhat neki.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
HartMusk
csendes tag
Harmadik opció lehetett volna itt is a bambusz, esetleg fa hátlap.
Szerintem ez a kettő típus sokkal exkluzívabbnak hat, mint akár az alumínium.T:Ó, hát ők 10-re járnak iskolába./D: Ha járnak.../T: Mellé.
-
FIREBLADE78
addikt
és kb 2.000 Ft az előállítási költsége....
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW F15
-
gerii
addikt
válasz
FIREBLADE78 #10 üzenetére
A műanyagnak 20 Ft.
Jó ez a bőr hátlap, akinek nem tetszik nem vesz ilyet.
-
cirx
senior tag
Remélem ha egyszer öntudatra ébrednek a gépek, emberbőrből fogják csinálni a járműveik ablaktörlő lapátait! Nem kell ennyire exkluzívnak lenni, sajnálom akinek csak így megy! Fudegáz! Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok elvakult állatvédő...
-
Tomi_Ohl
veterán
Szerintem ronda, de hát akinek tetszik,
annak ízlésficama vanvegye.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Thaaleum
aktív tag
Nekem nagyon bejön ez a bőrös dolog. Mondjuk a fának is nagy híve vagyok.
Egyébként a videó hűen és reálisan bemutatja a gyártási folyamatot.„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Imi1981
veterán
Szerintem baromi jól néz ki és igényesebb mint a műanyag. De ép ez a jó, hogy itt mindenki azt válassza amelyik tetszik neki, bőr vagy műanyag.
Tomi_Ohl vagy talán neked! :-)
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
Nekem elég marketing dumának tűnik ez az egész. Egy lamborginin nem dolgoznak ennyit és ilyen precízen a mesteremberek.
Maxi
-
Matada2.3
veterán
Nem szeretem, ha azt hangsúlyozzák, hogy az első bőrhátlapú készülék, nagyon sok milliós cuccnak is bőr a hátlapja, nem mellesleg a moto X hátlapja is van bőrből.
Finn the human
-
Lacee1986
senior tag
Szerintem nagyon szépen néz ki, legalább kitűnik a tömegből.
@cirx: Ha vadállat bőréből lenne, akkor megérteném a kommented, de ez egy haszonállat bőre amit legalább felhasználnak. A szarkazmus detektorom elromlott, ha az lett volna.
-
HuTi.HUN
tag
Kicsit túlzásba viszik a marketinget. Úgy csinál az LG, mintha ők találták volna fel a spanyol viaszt.
Jó a full grain bőr, csak szerintem ami pár hét, hónap elteltével történni fog vele az nem patina, hanem valami egész más. Különösen, ha nem fekete, hanem mondjuk barna a telefon.
A 12 hetes gyártási idő is rendre visszaköszön minden sajtóanyagban, elég unalmas. Jobb lenne, ha a borjú születésétől számítanák a gyártási időt, akkor még exkluzívabbnak tűnne!
Ezzel együtt szívesebben fogok bőrt, mint műanyagot, üveget, vagy fémet. A telefon is jól sikerült, szerintem kifejezetten szép, csak a fémhatású műanyagot kéne már elfelejteni, szerintem elég igénytelen.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem szintetikus bőrből is egész jó minőséget lehet kapni, ami talán még ideálisabb is sok tekintetben. (de persze arra nem lehet ráaggatni a "luxus" titulust. Az viszont tetszik, hogy van gyártó aki mer más anyagokat is felhasználni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Fiery
veterán
Nem rossz, de en inkabb forged carbon hatlapot tudnek elkepzelni, az meno lenne. [link]
-
dreamdancer
őstag
Szép és egyedi. Nyilván a bőrnek vannak hátrányai is, de mindennel együtt pirospont az LG-nek.
Nem a lényeg a fontos.
-
Quqesz
nagyúr
Legalább nem csak műanyag meg üveg meg fém van(a samu is most fedezte fel a fémet újra)..kell a változatosság.
-
lexter00
őstag
Mekkora egy marketing duma az egész,el ne higgyétek.Méghogy fullos bőrrel dolgoznak,na persze,mese habbal.
Ahol én melózom ott luxusautók belsejét bőrözik pl ezt :A kormány közepét ahol a légzsák van,na szóval ezeket másod vagy harmad osztályú bőrből csinálják,és még így is álleejtős mikor kész van, első osztályú bőrt csak a Bugatti meg a Bently modellekhez használhatják.
Nokia Lumia 625 WP 8.1 Denim white+ Nokia Coloud Boom, Jiayu G3T Black,Samsung Galaxy J5 Black,Sony KDL-40R450BBAEP,Xiaomi Redmi Note 4 Global + Yoobao P2 Powerbank
-
Kasya
nagyúr
Nagyon jol sikerult a reklamfilm es jol osszehoztak a marketing reszet is. Mindemellett tenyleg otletesnek tartom a "bor hatsot". Nekem mar tul komoly a stilus a mindennapi hasznalathoz, de tetszik!
Engem az erdekelne, hogy milyen marhabol csinaljak
-
Nagyon szép, egy ilyen akkufedellel nagyon elfogadnám.
A megbízhatatlanság jelen korunk egyik legnagyobb erénytelensége.
-
joey04
titán
válasz
Diamond500 #1 üzenetére
kell bizony.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
morgyi
nagyúr
Ez nem fullos bőr. Mondjuk úgy hogy a hasított bőr legfelső rétege. Abból persze az a legjobb minőségű.
A 12 hét szép dolog, gondolom abban benne van az is, hogy Pistabácsi ki megy levágni a marhát. Akár 2 év is lehetne a hátlap készülési ideje (a tehénnek meg kell nőni)
A fullos drága bőr az jó minőségű, puha, és teljes vastagságú. Az olcsóbb valódi bőrbútorok (200-300k) mind szövetbőrök. Ott ugyan az a felső réteg (mint az LG-nél) van felrakva egy szövet hordozóra. Na itt meg műanyag lapra van.
A valódi bőr ülőgarnitúra 600k-tól kezdődik. Na az annyira bőr, hogy ha bemész a bútoroshoz, látod hogy szép kis tehénke
formájú anyagból dolgozikA Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait
-
dzsi23
őstag
Ez a válaszod a kérdésemre? Tényleg ennyire futotta az nagy "exkluzivitásból"?
Kár volt a betűket pazarolnod, ilyen "beszólásra" egy óvodás is képes, szal a helyedben nem beszélnék intelligenciáról. Bár mit is várok egy ilyen elmebetegtől, aki olyan sorsra juttatná az emberiséget, amilyet felvázoltál. De arra sem voltál képes, hogy megindokold, csak prédikálsz.
-
ma fogdostam párat, szarul illeszkedik a telefonra. felül rés van. jó lett volna ez a cucc, ha unibody lenne a készülék.
-
DiamondBack
senior tag
Az öregnek van melója rendesen ha minden G4 így készül
-
janeszgol
félisten
Gyönyörű a marketingje az fix. De most mutatták volna a valóságot? Kimennek a vágóhidakra, összekukázzák a lehullott bőröket, préselik, hántják, mittudomén és valamivel bevonják.
Azért fogom olvasni a teló topicját és kíváncsi leszek, hogy fog tartnai a bőr hátlap. (BB-knél azért pár évet mindegyik kibírt. Legalábbis ha a használt telókból indulk ki. Bár az 5 évesek már hányingerkeltően néznek ki.) -
wolfman
veterán
A munkafolyamat rendben is lenne, hogy a f@szikám gondos precizitással méregeti és vágja a bőrt és préseli stb. csak a videó végén egy Bentley-nek vagy Maserati-nak kellett volna beszerelje ülés formájában, esetleg Jockey Ewing irodai kanapéját simogatta volna a valóságban, nem egy gyorsan romló, öregedő tömegtermék hátlapját.
Meg mondja valahol a videóban, hogy a bőr igazán időtálló. Aztán azt minek? A mobil ha igazán erős hardvert kapott és nagyon vigyáznak az állapotára, a legjobb esetben 4 év múlva kukázzák.
Amúgy meg nincs ellenemre az anyaghasználat, csak ha a "bőr" helyett műbőrt használnak és így is reklámozzák, az is bőven minőség lenne és talán kevésbé felesleges mint így.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
boncser
aktív tag
"Ez a 12 hetes gyártási idő tízszer hosszabb, mint az átlagos okostelefon-hátlapok készítéséhez szükséges idő."
Az átlagos okostelefon hátlapok egy hétig készülnek??
Kézzel faragják ki egy műanyag tömbből??[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Ua. írtam mint az előttem szóló.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koeai gyártó legfrissebb csúcsmodelljének egyik ékessége a bőrből készült hátlap. Az LG pedig örömmel avatja be az érdeklődőket a gyártási folyamat részleteibe.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs