Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhyper
csendes tag
válasz
Polllen #1835 üzenetére
Megvéve, tegnap este beüzemelésre is került!
Azért a 82cm-es sony képcsöves után kicsit nagy előrelépés nekem
Remélem, a ps4 is szuper lesz rajta, és akkor mindenki boldog leszSokat bíbelődtem az ideális beállításokkal, amit itt találtam az oldalon tesztet róla, nekem úgy túl sötét a kép sajna ahogy ott ajánlják..lehet, hozzászokott a szemem a gyengébb minőséghez
-
mrhyper
csendes tag
válasz
nyikszi #1832 üzenetére
Én most adtam el enyémet, midnen pénzt meg kell fognom, hogy összejöjjön karira a ps4-tv párosra..gyerkőc mellett, nem egyszerű
. amúgy 55be adtam el 2 joyal, 320gb belső vinyóval, rgh-zott volt, 2012.09 havi.)
A tv-t 164,000 be vette, szal ahogy írtad is, kb. áránál lenne 120ba, illetve azóta elolvastam róla a fellelhető teszteket, és nem írtak sehol sem rosszat róla.
-
mrhyper
csendes tag
Szeretném az ittlévő hozzáértőket megkérdezni, hogy pont ezt a típusú tv-t ajánlották nekem megvételre, használt, van még rajta garancia (2012.10.15-i vásárlás), 42" , (42LM620S) , 120 ezerért..
Aki eladja, régi barátom, nem ver át, biztos nincs semmi baja, csak ő cseréli egy jóval nagyobbra, és újabbra!
Kérdés megér-e ennyit?
Igazából filmnézésre, ileltve majd egy ps4 lenne rákötve!
Ha van jobb tv ennyiért, ilyen 1 év körüli, hasonló árban, akár privátban is várok ötleteket, tanácsokat!
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest