- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegab1986
csendes tag
Sziasztok
Meg lett koppintva a kijelző a jobb oldalán és befolyt a kép azon a részen, garanciás még de erre biztosan nem, kérdésem, h hol lehetne kijelzőt venni vagy olyan tv-t amit donornak lehetne használni a kijelzőcseréhez.
Köszönöm
Üdv G -
szegab1986
csendes tag
Megint van egy új szoftverfrissítés...
-
szegab1986
csendes tag
Hali!
Mkv-val nekem is volt gondom 11 gigás 1080p-s film et nem játszotta a külső merev lemezről, letöröltem újramásoltam és a 3. alkalomra jó lett, nem tudom mi lehetett a gond.
Üdv
-
szegab1986
csendes tag
AZ LA620 - ban van beépített WIFI is ez sem elhanyagolható..
-
szegab1986
csendes tag
válasz
Scarletiel #1600 üzenetére
Szia
Egyik ismerősöm most vett ilyet az újban már 2magos proci van illetve direct ledes igazából az ára ami meglepett 155 ből meg lehet venni.
http://www.lg.com/hu/compare/compare.lg?category=/hu/televiziokhttp://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/lg/42la620s-p150535153/
-
szegab1986
csendes tag
Sziasztok
Az új szoftverfrissítésről van valami infótok? ver.04.40.27
Üdv
-
szegab1986
csendes tag
válasz
Motion_Blur #1346 üzenetére
Nem zenét hallgatni használom 20- 25 ön normál tévénézésnél torzít, de nem mindig a magas hangoknál inkább, ráhúztam pár csavarra kicsit fordítottam az állványon, állítottam ezt azt a hangnál amit lehet, most jó. De igaz egy hangfalszett lenne az igazi!
Üdv
-
szegab1986
csendes tag
Sziasztok
A hanggal lehet kezdeni valamit már 20 ason is nagyon zizeg az egész próbáltam állítgatni de nem lett jobb. Másnak nem torzít?
Üdv
-
szegab1986
csendes tag
Sziasztok
Vettem hozzá Wifi adaptert tökéletesen működik, telóról LG Remmote-tal nagyon könnyű kezelni az internetes részt. Youtube videókat én a keresőben néztem a FHD videók kicsit szaggattak de vártam vele, h töltsön be kicsit és utánna ment szépen a 720p-s videókkal nem volt gond ment simán, 8 megás netem van, külső vinyó rádugva folyamatosan.
Üdv
-
szegab1986
csendes tag
Sziasztok
Számla van természetesen, de ez a garilevél elég gagyiszagú, megpróbáltam beregisztrálni a terméket az lg.hu-n de nem sikerült. Még nem sikerült felkeresnem a boltot amíg nem kapok tőlük választ addig nem nevezném meg őket. Besétálni nem tudok 300 kmre lakom
Hétfőn írok majd, h mit mondtak.
-
szegab1986
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam neten egy LG42LM620s-t 2 év hivatalos gyártói garanciával árulták. Nos olvastam itt a fórumon, h hamis jótállási jeggyel is találkoztatok, már. Nos én nem tudom, hogy ez hamis e de mindenképpen érdekes, hogy a jótállási jegy nincs kitöltve és gondolom így sz@rt sem ér az egész. Mit tehetnék? Reklamáljak, álljak el a vásárlástól?
Válaszokat előre is köszönömÜdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- E-roller topik
- Le Mans Ultimate
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest