Új hozzászólás Aktív témák
-
tengo24
tag
Nekem olyan problémám lenne, hogy a modem és a tv kábellal van összecsatlakoztatva és elég sűrűn megszakad a kapcsolat, majd újra kapcsolódik, majd megint megszakad és újrakapcsolódik és így tovább...
De van amikor normálisan működik és akkor, akár egy filmet is végig tudok nézni úgy, nem kapcsol szét!
Más is tapasztalt ilyet?Van rá valami megoldás. (T-Home-os 20megás netem van, ha ez számít.)
-
tengo24
tag
Olyan problémám lenne, hogy ha Plex, Serviio, Nero, stb. keresztül próbálok filmet nézni, egy idő után mindg kiírja, hogy a vezetékes hálózat megszakadt (vagy vmi hasonló), majd utánna újból kapcsolódik. Eddig csak egyszer bírtam végignézni egy filmet anélkül, hogy ne szakadt volna meg.
Van rá valami megoldás, mi lehet a probléma?
(A laptop wifivel kapcsolódik a modemhez, onnan kábel a tv-hez.) -
tengo24
tag
1 hete vagyok tulaja egy LG 42LM620S tv-nek.
Olyan problémám lenne, hogy pendrive-ról, külső HDD-ről(tápos) és PLex-en nézve is akadozva (nem folyamatosan, hanem meg-meg torpanva) játssza le a videókat, mindegy, hogy 10GB-os HD vagy 100MB AVI!
Mi lehet probléma? Másnál volt ilyen probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Overtone Labs - Tune-bot Studio dobhangoló
- AKCIÓ ! LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest