Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
Megoldás"nálam":Lm620S-Utp kábel a routerben!Van wifistick is,azon akad,mert a sáv szélesség nem elég neki,hogy miért azt ne kérdezd,a távolság 1 méter
.A routert átkonfiguráltam',pc-n plex beállítva-max minden(20mbps) adatfolyam kijelölve:azaz a videókat a w8.1 is ki tudja küldeni egyenesen a tv_re.Az is villámgyors,továbbá LgF6-on a SmartShare is ugyanaz a metódus.Minden ezköz egy hálózaton lóg(2 telefon,tablet,2 notebook,wifin,és van widi is) plusz Hdmi...kérdezz!
Esetleg frissitsd a Plexet. -
McKay55
csendes tag
Üdv!
Atke:
Nekem pendrive vagy külső HDD mindegy, előfordul a beszaggatás (pedig egyszerű .avi fájlokról van szó).Sőt ha pl. sorozatot indítok el teljes évadot mikor váltana és megnyitná a következő videó fájlt beakad és csak pörgeti a "Betöltés" - t. Újra kell indítanom a TV - t és utána megint megy egy darabig. DLNA - n keresztül nem tapasztaltam ilyen problémát, PS3 Media Server - t használok.
nyikszi:
Engem is érdekelne a "Routeres Média Szerver" kiépítése és szerintem még egy pár embert itt a fórumon.
Légy szíves ha van tapasztalatod a témában oszd meg velünk. Pl. router típusok vagy a routerek custom firmware módosítása, hogy kezeljen rendesen torrentet stb. Nagyra értékelném az infót. előre is köszönöm. -
Mrdevil
addikt
Ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy elindítom, akkor ugyebár nem engedi váltani, illetve csak egy hangsávot jelez. Le kell állítani, majd újra indítom a lejátszást, és akkor már engedi váltani a hangsávot. Ezt ott a beállítások audio, vagy mifene résznél lehet variálni. ( most fejből nem tudom )
Új hozzászólás Aktív témák
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest