Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Nekem még mindig nem akar települni, pedig felszabadítottam 10Gb helyet is, hogy biztosra menjek, de installáláskor 50% megáll és nem történik semmi. Most magára hagytam a gépet és 1,5 óra kellett ahhoz hogy bedobjon egy 80070005 számozású hibakódot. Ez elvileg valami "access denied" dolog és csak azt a megoldást találtam a neten, hogy adminisztrátorként kell bejelentkezni és települni fog a javítás. A probláma csak az, hogy én már eleve így is próbáltam, ennek ellenére sem halandó települni. Na de mindegy, nem is érdekel majd valamikor még próbálkozok, talán egy rendszer újratelepítéssel egybekötve, most van jobb dolgom is.
-
bozont
veterán
válasz
#65675776 #234 üzenetére
Most hogy nézem, a WU azt mondta csak 91Mb-t kell letöltenem. Rákerestem a meghajtón és nagy meglepetésemre a tízszeresét ~900Mb-ot töltött le!
Valami tényleg nincs rendjén. Furcsa is volt, hogy 95%-ig gyorsan eljutott a letöltés, de az utolsó 5%-ra legalább fél órát kellett várnom, ha nem többet.
-
bozont
veterán
Nagy nehezen eljutott a telepítés 50%-ig, de ott meg is áll, egy órát vártam és nem történt azóta semmi, még mindig 50%, pedig csak 90Mb-ot kellett letölteni az update-ten keresztül. Megpróbálom letölteni a teljes sp1 telepítőt, de nem hiszem hogy azzal sikerül a telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest