- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pajoz
őstag
Van némi hasonlóság,ám valóban számosabb a különbség.Hittem a nokiaprogramok.hunak,hogy ez a téma "utódja".De a symbian.guru-n fent van az igazi.(remélem,hogy az) csak nem tudom letölteni.
-
Daweee
őstag
válasz
blueMerle #36 üzenetére
Elvileg menni fog, visont még nem jött ki a 2-es rotate 73-ra, ami van az N95re jó. A szignózás pedig olyan dolog amit magadnak kell megcsinálni, ugyanis IMEI alapján megy, de nem bonyolult itt egy leírás
Pajoz: ez valami teljesen más, az eredetinek kéne egy javított változat, mert már unom hogy nem látom ki hív
-
Pajoz
őstag
Megérkezett a téma javított verziója.Másabb ikonok és már látható a hívó/hívott fél száma.
-
Inarus
addikt
Majd Nokiásék megcsinálják.
Felesleges próbálkozni házilag belenyúlni. A Carbide.ui - val amúgy is szenvedés... Szenvedjen vele a gyártó...
Tényleg nagyon iPhone fílingje van a dolognak: teló még sehol, de a gyári témát már mindenre fel lehet rakni (ha javítják). De itt legalább maga a gyártó adja...
Jó kis reklám...
-
sztyui2
őstag
Hinnye! Ez tényleg nem tuti. Nem mutatja. Ha van valami frissítés vagy valaki sikeresen belepiszkált vagy ha megjelenik új, akkor linkelje be, aki megtalálta.
-
Daweee
őstag
válasz
(Kolombusz) #22 üzenetére
Jó most olvastam a hírt hogy rejtett giroszkóp van az N73-ban, valamiért elkezdtem reménykedni hogy más titkolt dolgok is bennevannak
de az érintőképernyő már fizikailag lehetetlen egy ilyenben. nem is gondoltam hogy az van benne
-
Daweee
őstag
válasz
(Kolombusz) #8 üzenetére
Most mivan? milyen fícsör? valamit félreolvastam?
-
Pompi
nagyúr
Érteni angol?
Nem?
Segíteni:"The theme has been removed after readers discovered several bugs. I have been informed that it will be fixed and then re-released, so stay tuned."
Jelenti:
A témát eltávolították, mert az olvasók tapasztaltak benne pár bugot. Engem (értsd: a szerkesztőt) úgy informáltak, hogy ki lesz javítva és újra ki lesz rakva, szóval legyetek résen. -
nemma
addikt
válasz
(Kolombusz) #8 üzenetére
Ez most tényleg komoly? Nem hittem volna soha.
A megadott link viszont rossz, legalábbis én ezt a témát biztos nem találomsztyui2: Nem mersz?
-
sztyui2
őstag
Szép ez a téma. Linket nem merek nyomni
-
Zoltanfi
senior tag
-
törölt tag
en nem kerek linket, nekem csak n70-em van
-
legiaap
félisten
És ez milyen telókon működik?
De ez csak egy téma...ettől még nem lesz érintős a teló -
Zoltanfi
senior tag
Egy linket dobhattatok volna, hogy honnan lehet letölteni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest